Left Right
scrollTop top

‘Klopjacht’-preview toont dat Louise en Rudy in de problemen komen


Klopjacht aflevering 2
© Play4

Klopjacht is vorige week van start gegaan en kon al meteen rekenen op heel wat kijkers. In de eerste aflevering kregen we te zien hoe de deelnemers vertrokken en sommigen onder hen al meteen op de hielen werden gezeten door het team van speurders. Dat zal ook in de tweede aflevering niet anders zijn.

In de teaser voor de tweede aflevering van Klopjacht krijgen we te zien hoe Louise contact opneemt met een vriendin. Maar wat ze niet weet, is dat het team van topspeurders haar gesprek aan het afluisteren is. Worden Louise en haar papa Rudy al meteen gevat?

Telefoongesprek

Het team heeft de telefoonlijn van de oom en tante van Louise, waar ze haar telefoontje maakt, al een tijdje te pakken. Daardoor kunnen ze perfect meeluisteren met Louise en komen ze belangrijke informatie te weten over het duo.

Louise vraagt namelijk om voor haar een mail te checken, daarbij geeft ze haar e-mailadres (dat door de makers van Klopjacht gemaakt werd) en wachtwoord door via de telefoon. Daardoor hebben dus ook de speurders toegang tot haar mails. Danny, de leider van het team van speurders, klinkt alvast euforisch: “We gaan ze vandaag proberen thuis te krijgen.”

Brief

De mail die Louise en Rudy kregen, zullen ook de andere kandidaten krijgen. Het gaat namelijk om een mail van de productie van Klopjacht. Daarin komen de deelnemers te weten hoe ze informatie kunnen ontvangen over het extractiepunt. Dat punt is cruciaal voor het einde van het spel, want de deelnemers zullen België op dat specifieke punt moeten verlaten op het einde van de 17 dagen.

Alle deelnemers zullen deze brief fysiek in handen moeten krijgen en zullen hem dus moeten afhalen bij een persoon. Wie dat is, weten de speurders niet. Maar doordat ze het gesprek van Louise konden afluisteren, weten ze nu dat het duo de brief zal moeten ophalen bij Els, de mama van Louise.

Maar ze hebben nog meer cruciale informatie te pakken. Want aangezien het gaat om e-mailadressen die aangemaakt werden door de makers van Klopjacht hebben de speurders waarschijnlijk ook een grote hint naar de andere deelnemers beet. Het e-mailadres van Louise een Rudy luidt namelijk louise_rudy@protonmail.com met het generieke wachtwoord ‘VeranderMij’. De kans is dus groot dat de andere deelnemers een e-mailadres kregen met dezelfde opbouw en hetzelfde wachtwoord.

Bekijk hier de preview voor de tweede aflevering van Klopjacht:

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en via GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…