‘Klopjacht’: Bekijk hier de mysterieuze eerste beelden van het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen van Klopjacht gaat komend weekend van start. Dan zullen opnieuw 14 voortvluchtigen proberen uit de handen te blijven van een groep speurders. Op de eerste beelden die Play4 zojuist deelde, zien we hoe het nieuwe seizoen wel iets anders start dan we gewoon zijn.

Play4 zond in najaar van 2021 voor het eerst Klopjacht uit. In dat programma moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur uit de handen blijven van een team topspeurders. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven.

Het tweede seizoen ging van start eind augustus 2022, en nu ongeveer één jaar later volgt er ook een derde. De 14 kandidaten uit dat nieuwe seizoen werden vorige week bekendgemaakt, iets later volgde ook een overzicht van het speurdersteam van dit jaar.

Voortvluchtigen

Nu de hoofdrolspelers bekend zijn, kan de klopjacht echt beginnen. Hoe dat nieuwe seizoen van begint, kan je nu al in preview bekijken. In een korte clip van Play4 zien we hoe Axel Daeseleire de groep deelnemers komt bevrijden uit een bunker. “Vanaf nu zijn jullie allemaal voortvluchtig”, horen we hem zeggen.

De 14 kandidaten moeten daarna zo snel mogelijk allemaal instappen in drie legervoertuigen. Daarmee worden ze naar een onbekende locatie gevoerd, vanwaaruit het avontuur zal beginnen. Tussendoor krijgen we ook de speurders te zien die in hun hoofdkwartier wachten op de eerste informatie over de voortvluchtigen. “Iedereen moet den bak in”, klinkt het daar.

Bekijk hier de start van het nieuwe seizoen van Klopjacht:

Klopjacht is vanaf 3 september iedere zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...