‘Klopjacht’: Team Bravo riskeert flinke boete na ritje door centrum Brugge

In Klopjacht proberen de speurders nu al enkele weken om de voorvluchtigen op te pakken. Maar dat houdt ook risico’s in voor henzelf. Zo riskeren Jeremy en Guy van Team Bravo een forse boete nadat ze met hun wagen het centrum van Brugge binnenrijden.

De mobiele teams van Klopjacht doorkruisen het hele land op zoek naar de voortvluchtigen. Daarbij komen ze ook soms terecht op plaatsen die ze niet goed kennen en dat kan Jeremy en Guy van Team Bravo wel eens duur komen te staan.

Boete voor Team Bravo

In de teaser voor de aflevering van Klopjacht van zondag bevindt Team Bravo zich in het centrum van Brugge. Jeremy en Guy ergeren zich daarbij mateloos aan de vele toeristen in de smalle straatjes van de West-Vlaamse stad. Maar eigenlijk zijn die toeristen volledig in hun recht om in het midden van de straat te lopen. Een gids wijst de twee er namelijk op dat ze een flinke boete riskeren omdat ze door de autoloze zone van de stad rijden.

Jeremy en Guy zoeken vervolgens op hoe hoog de boete is om door het centrum van Brugge te rijden. “182 euro, f*cking hell. Volgend jaar kom ik te paard”, klinkt het bij een gefrustreerde Guy. Of die boete niet voor niets is en het team een voortvluchtige kan oppakken, komen we zondag te weten in de vijfde aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van zondag:

Klopjacht is elke zondag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...