‘Klopjacht’ lost teaser voor de finale: Het wordt spannend tot op de laatste seconden

Zondag is het tijd voor de finale van het tweede seizoen van Klopjacht. Daarin zullen de twee overgebleven duo’s proberen om via het extractiepunt het land te verlaten. Maar in de teaser is te zien dat het hen in de laatste momenten nog moeilijk zal worden gemaakt door de speurders.

Het einde van het tweede seizoen van Klopjacht is in zicht. In de aflevering van zondag zullen we zien of de twee overgebleven duo’s, vriendinnen Zahna en Nisrine en broers Kevin en Gillian, het halen. Maar de teaser van de laatste aflevering voorspelt niet veel goeds voor de duo’s.

Teaser

In de teaser voor de laatste aflevering van Klopjacht is te zien dat de twee overgebleven duo’s het extractiepunt bereiken, waar ze met een helikopter opgepikt zullen worden. Maar ook de speurders weten waar die helikopter zal landen. In de teaser is zo te zien hoe het een kat-en-muisspel wordt tot de allerlaatste seconden.

Doordat de speurders ook een gsm in handen kregen op het recyclagepark, weten ze perfect waar het extractiepunt gelegen is. Alle mobiele teams zijn zo aanwezig en hebben maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat niemand de helikopter kan nemen. Maar Zahna, Nisrine, Kevin en Gillian zijn duidelijk niet van plan om zich zo dicht bij de eindstreep zomaar gewonnen te geven.

Wie zelf ook wil deelnemen, kan zich nu inschrijven voor het derde seizoen van Klopjacht. Meer informatie daarover vind je hier.

Bekijk hier de teaser voor de finale van Klopjacht:

De finale van Klopjacht is zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...