‘Klopjacht’-teaser toont hoe Guilian groot risico neemt om vader Michel Preud’homme te bezoeken

Vanavond is het al tijd voor de vijfde aflevering van Klopjacht. In de afgelopen twee afleveringen wist het team van speurders telkens één voortvluchtige (of een duo) op te pakken. Vandaag kunnen ze daar dus drie op rij van maken. Iemand die alvast een groot risico neemt, is Guilian.

De afgelopen twee afleveringen van Klopjacht wisten de speurders in totaal al drie mensen in te rekenen. Het ging om het Antwerpse duo Linne en Thierry en de West-Vlaamse Julie. Zij vielen allemaal door de mand omdat ze contact opzochten met mensen uit hun dichte netwerk. En laat dat nu net zijn wat Guilian vanavond zal doen.

Standard

In de aflevering van vanavond krijgen we te zien hoe Guilian naar Luik reist. Dat is de stad waar zijn favoriete voetbalploeg speelt, waar Guilians bekende vader Michel Preud’homme kind aan huis is. Aangezien hij toch in de buurt is, besluit hij om het risico te nemen en toch eens te gaan kijken aan het stadion waar op dat moment een match aan de gang is.

Daarmee neemt Guilian een groot risico, niet alleen omdat de speurders weten wie z’n vader is, maar ook omdat het voetbalstadion uiteraard sterk beveiligd is met videocamera’s. Het is natuurlijk wel de vraag of de speurders weten dat Guilian rondhangt in Luik, want het lijkt erop dat Guilian aan een afleidingsmanoeuvre heeft gedacht.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van Klopjacht van vanavond:

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...