Komedie ‘The Out-Laws’ met Pierce Brosnan en Ellen Barkin krijgt officiële trailer

Netflix pakt binnenkort uit met een grootschalige komedie. De film The Out-Laws kan namelijk rekenen op een absolute topcast met namen als Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Adam Devine en Nina Dobrev. The Out-Laws heeft nu een officiële trailer gelost en die toont al enkele van de hilarische situaties die we mogen verwachten.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer in te zetten op grote filmprojecten. Zo pompte het veel geld in actiefilms als Extraction en Red Notice. Maar nu komt er ook een grootschalige komedie. Het gaat om The Out-Laws, waarvoor Netflix enkele grote namen wist te strikken.

The Out-Laws

In de trailer krijgen we te zien hoe bankmanager Owen (Adam Devine) voor het eerst kennismaakt met de ouders (Pierce Brosnan en Ellen Barkin) van zijn toekomstige echtgenote Parker (Nina Dobrev). Hij leidt hen rond in zijn bank en toont alle speciale snufjes die de kluis beschermen. Maar niet veel later wordt er plots ingebroken in de bank door de befaamde Ghost Bandits. Aangezien de bende kennis had van de verschillende alarmsystemen, legt Owen al snel de link met de ouders van Parker. En inderdaad zijn in-laws zijn de bekende Out-Laws.

In een poging om het koppel voor zich te winnen, besluit Owen om hen te helpen om 5 miljoen dollar (4,67 miljoen euro) te stelen. Al is Owen niet meteen de meest getalenteerde bankovervaller. In de trailer krijgen we al enkele hilarische taferelen te zien én een James Bond-mopje van Pierce Brosnan.

The Out-Laws verschijnt op vrijdag 7 juli 2023 op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Out-Laws:

The Out-Laws is vanaf vrijdag 7 juli te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...