KPOP.FLEX 2023 stelt twee eerste namen voor

KPOP.FLEX komt dit jaar terug naar Frankfurt. Na de eerste editie vorig jaar zal het festival opnieuw heel wat K-popgroepen naar Duitsland halen. Het festival gaat door op 17 en 18 juni 2023, maar de eerste twee namen zijn nu al bekend.

Europese K-popfans moeten in juni in Frankfurt in Duitsland zijn. Het festival KPOP.FLEX komt namelijk terug voor een tweede editie in Duitsland. Die zal opnieuw doorgaan in het Deutsche Bank Park Stadium. En de eerste twee namen zijn deze week al aangekondigd.

Billlie en BLANK2Y

De eerste naam voor KPOP.FLEX 2023 is de girl group Billlie. De groep maakte pas eind 2021 haar debuut maar wist al verschillende hits te scoren. De grootste hit was zonder twijfel GingaMingaYo (the strange world), waarvan de fancams van Tsuki viraal gingen op sociale media. Recent kwam de groep met haar derde EP ‘The Billage of Perception: Chapter Two’ met de title track Ring Ma Bell (What a Wonderful World).

Vervolgens werd er ook al een boyband aan de affiche toegevoegd. Het gaat daarbij om de groep BLANK2Y. De groep maakte z’n debuut pas in mei 2022 met het nummer Thumbs Up, maar verschillende van de leden zijn al bekend van hun eerdere activiteiten. Zo was Louis een lid van de groep 1the9 en maakte Donghyuk eerder al deel uit van ENOi. Siwoo was dan weer al te zien in de show Produce X 101, Mikey nam deel aan de Japanse versie van hetzelfde programma, Produce 100 Japan, en Youngbin was te zien in I-Land.

KPOP.FLEX

De tweede editie van het festival in Duitsland had eigenlijk de derde editie van KPOP.FLEX geweest, maar de editie van Londen werd vorig jaar gecanceld. Door het dodelijke incident in de uitgangsbuurt Itaewon in Seoul werd het festival, dat enkele weken later gepland stond, toen afgelast. Daardoor is de tweede editie in Frankfurt ook de tweede editie van het festival.

Tickets voor KPOP.FLEX 2023 zijn nu al te koop via Ticketmaster. De prijzen variëren van 127 euro (standaard zitplaatsen) tot 642 euro (VIP-tickets) voor twee dagen.

https://twitter.com/K_FLEX_/status/1611272891743477763?s=20&t=_AEHYFEgjZqLS65xDRHEYQ
Meer
Lees meer...