Krijgt ‘Desperate Housewives’ een revival? Deze actrice ziet het alvast helemaal zitten

‘Desperate Housewives’, de razend populaire serie over het leven in Wisteria Lane, krijgt mogelijk een revival. Actrice Teri Hatcher, die in de reeks de rol van Susan vertolkte, laat in een interview weten dat ze zo’n terugkeer van de reeks zeker ziet zitten. 

Geweldig nieuws voor fans van de ABC-reeks Desperate Housewives, want Teri Hatcher is te vinden voor een revival van de reeks. Teri Hatcher speelde in de reeks Susan Mayer, een van de vijf wanhopige huisvrouwen uit Wisteria Lane. De andere actrices uit Desperate Housewives hebben nog niets laten weten en ook een officiële bevestiging blijft voorlopig uit. Maar we mogen toch stilletjes aan een beetje beginnen dromen.

“Ik wou dat het nooit stopte”

Desperate Housewives was een razend populaire reeks die liep tussen 2004 en 2012. Na acht seizoenen werd de reeks toen stopgezet.

In een interview kreeg Teri Hatcher de vraag of ze een revival van Desperate Housewives zou zien zitten. “Ik zou de eerste zijn die terugkeert”, reageerde ze enthousiast. “Ik wou dat het nooit gestopt was. Ik hou van de personages.”

Maar voorlopig blijft het bij de goesting van Teri Hatcher. “Ik denk dat de makers er niet echt voor te vinden zijn. Alle vrouwen zouden het sowieso meteen doen”, laat ze daarover weten.

Ruzies

Dat Teri Hatcher nu zegt dat de cast te vinden zou zijn voor een revival komt als een verrassing, want enkele jaren geleden deed het verhaal de ronde dat Hatcher in conflict lag met de andere actrices uit de reeks.

Maar nu lijken die ruzies bijgelegd want wanneer ze in het interview de vraag kreeg of ze nog contact had met de rest van de cast, antwoordde de 53-jarige actrice: “Niet zo veel, maar ik steun alles wat ze doen.” Zo laat ze ook weten dat ze heel blij is dat Eva Longoria in verwachting is van haar eerste kindje.

Ben jij te vinden voor een nieuw seizoen van Desperate Housewives?

Meer
Lees meer...