Kylie Jenner onherkenbaar tijdens lockdown

Kylie Jenner
Instagram kyliejenner

Celebrities zijn ook maar mensen. Da’s opnieuw duidelijk geworden toen Kylie Jenner, de jongste zus van de Kardashians, gespot werd tijdens de lockdown. Kylie Jenner ging naar de winkel in jogging, zonder make-up en zelfs op haar blote voeten. En daarbij bleek ze dan toch een doodgewone sterveling te zijn.

Toegegeven, wanneer wij tijdens deze lockdown eventjes naar de winkel gaan, zien we er ook niet altijd even glamorous uit. Maar wanneer je deel uitmaakt van de meest glamoureuze familie ter wereld, dan is het verschil natuurlijk zoveel groter. Niet waar, Kylie Jenner?

Kylie Jenner goes lockdown

Kylie Jenner werd door paparazzi gespot, die vanop een veilige social distance van meer dan anderhalve meter een paar kiekjes maakten van de superster. En daarop ziet ze er toch wel wat anders uit dan we van haar gewoon zijn. Kylie, die doorgaans niet buitenkomt met een goede laag (van haar eigen) make-up, zag er nu heel wat doordeweekser uit.

De jongste zus van het Kardashian-geslacht werd gespot toen ze een essentiële verplaatsing naar de winkel maakte voor een zak chips. Iets wat wij volledig kunnen begrijpen. Dat deed de superster zonder make-up en in haar jogging. Iets dat wij ook volledig kunnen begrijpen. Wat we dan weer niet helemaal begrijpen, is waarom Kylie naar de winkel gaat op haar blote voeten. Want zelfs wij met ons bescheiden schoenenrek, vinden toch nog steeds een paar om mee naar de winkel te gaan.

Lockdown

Ook in de Verenigde Staten is er momenteel een lockdown aan de gang om de verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. De Verenigde Staten zijn op dit moment het zwaarst getroffen land ter wereld met meer dan 800.000 besmettingen en meer dan 45.000 doden.

Daardoor moeten dus ook celebs thuisblijven, al valt dat natuurlijk wel mee als je in een gigantische villa met eigen zwembad, fitness en cinemazaal woont in het altijd zonnige Calabasas.

Gesponsorde artikelen