Left Right
scrollTop top

Kylie Jenners nieuwe swimwear collectie onder vuur door superslechte kwaliteit


Kylie Jenner
© Bron: LMKMEDIA/Isopix

Na het uitbrengen van haar make-upcollectie Kylie Cosmetics, huidverzorgingslijn Kylie Skin en verzorgingslijn voor baby’s Kylie Baby lanceerde de jongste Kardashian Kylie Jenner (24) nu ook haar eerste, eigen badpakkencollectie Kylie Swim. En hoewel de fotoshoot voor de collectie er spectaculair uitziet, zijn de badpakken zelf dat allesbehalve. Een groot aantal klanten waren helemaal niet tevreden van hun aankoop en uitten hun ongenoegen over de “verschrikkelijke kwaliteit” van de bikini’s en badpakken op sociale media.

Na lang wachten, lanceerde Kylie Jenner eindelijk haar nieuwe badkledinglijn Kylie Swim op 17 september. Het aanbod bestaat uit felgekleurde, sexy, diep uitgesneden eendelige stukken (€70) en klassieke driehoekige bikini’s (€35) evenals bijpassende pareos (€40) geïnspireerd op de stijl uit de jaren 80. De collectie speelt met rode, gele en oranje tinten alsook geometrische vormen.

Niet blij

De eerste klantenbeoordelingen stroomden binnen, maar geweldig zijn ze niet. Wat de fans vooral opviel, is de erbarmelijke kwaliteit van de zwemkleding. Sommigen vergeleken de kwaliteit met webshop SHEIN, die bekend staat om heel goedkope maar modieuze kledij, waar je swimwear van betere kwaliteit voor een goedkopere prijs zou kunnen kopen. Eén gebruiker liet in een TikTok-filmpje losse naden, doorschijnende stof en slordig kleermakerswerk zien.

@briannaxrenee

the way it keeps getting worse🥴 ##kyliejenner ##kylieswim

♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire – September) – frickin weeb

Andere shoppers keerden zich naar Instagram en Twitter om hun teleurstelling te uiten over Jenners badpakkencollectie. Niet alleen is het materiaal superdun, maar er blijkt ook (letterlijk) te weinig van te zijn. Veel meisjes moesten de bikinilijn zelfs bedekken met hun handen, vanwege de heel diepe uitsnijdingen van de zwemkleding. Het PR-team van Kylie Jenner heeft dus nog heel wat recht te zetten. Maar ondanks de slechte reviews, niet enkel over de badpakkencollectie maar over alle producten van Jenner, blijven mensen het verrassend genoeg nog wel kopen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…