‘La Casa de Papel’ lost derde trailer en El Profesor belooft grootse dingen

Dé spannendste serie van vorig jaar, dat was Money Heist of La Casa De Papel. Wij en de rest van de wereld keken toe hoe El Profesor en co de strakste overval ter wereld uitvoerden en … ontsnapten! Nu is er ook een trailer voor het nieuwe seizoen en El Profesor heeft opnieuw een plan. Eén probleem: er is iemand gevangengengenomen.

Nog enkele maanden wachten en het is van dat: dat weten we hoe het verder gaat met de personages uit La Casa de Papel, het heist-drama dat ons allemaal in zijn greep hield. El Profesor probeerde Tokyo, Nairobi, Denver en hun collega’s uit de Centrale Spaanse Bank te bevrijden. Geen evidentie, gelukkig leek El Profesor op elk scenario voorbereid.

Een ontvoering

Het publiek wilde meer en dat kregen we ook. Uiteraard wil dat zeggen dat de crew van de Profesor uit hun idyllische pensioen moet terugkeren. Daar hebben ze ook een goede reden voor, legt ons meesterbrein uit. Want één van hen is opgesloten. Kijk hier maar naar de trailer!

https://www.instagram.com/p/Bxzy9GwgLpZ/

“Deze keer gaan we het groots aanpakken”, zegt El Profesor. Ze moeten wel: één van hen is opgesloten, de volledig tegenovergestelde situatie van de vorige keer. Dat zal wat kennis vereisen die de Profesor volgens ons wel heeft. Wie er gevangen zit, dat komen we nog niet te weten.

Wie is er gevangengenomen in La Casa De Papel?

Op de Instagrampagina van La Casa De Papel, waar we de trailer konden vinden, verwacht je nog een tip in de goede richting. Maar helaas: al onze favoriete personages die nog in leven zijn (RIP Berlin), staan op de pagina in vol vakantie-ornaat.

https://www.instagram.com/p/Bxzy0xdgXdu/

La Casa De Papel, seizoen drie, wordt gereleased op Netflix op 19 juli 2019. Nog enkele maanden nagelbijten dus. Tot dan kan je een bingewatchserietje prikken uit onze lijst met aanraders!

Komaan, je weet dat je ermee in je hoofd zit.

Meer
Lees meer...