‘La Casa de Papel’ maakt startdatum seizoen 3 bekend!

Fans van ‘La Casa de Papel’ maken hun agenda best vrij op 19 juli 2019 want dan verschijnt het derde seizoen van de reeks op Netflix. De reeks maakte dit bekend met een eerste teaser voor dat derde seizoen. Wij beginnen alvast af te tellen.

Het aftellen naar een onbekende datum is voorbij want Netflix heeft eindelijk de startdatum voor het derde seizoen van La Casa de Papel bekend gemaakt. De Spaanse reeks keert terug op vrijdag 19 juli. Echte fans houden die dag dus best vrij, want naar goede gewoonte worden alle afleveringen in één keer gelanceerd.

Seizoen 3 La Casa de Papel

Na het tweede seizoen, of deel zoals La Casa de Papel het zelf omschrijft, leek het eerst wat vreemd dat er een derde seizoen zou komen. Het verhaal van de bankoverval was afgerond en in de epiloog kregen we de overvallers te zien in hun nieuwe leven, onder een andere naam en als vreemden voor elkaar.

Maar al snel na het verschijnen van het tweede seizoen kondigde Netflix aan dat er een derde seizoen zou komen. Waar dat seizoen over zou gaan, was natuurlijk nog onduidelijk, maar een video die we op het einde van 2018 al kregen, toonde de verschillende acteurs van het derde seizoen. Omdat we daarin ook Berlin te zien kregen, konden we er dus van uitgaan dat het derde seizoen zich ofwel afspeelt voor de overval of dat het seizoen toch minstens één flashback zou bevatten. Alles over die eerste teaser, lees je hier.

Verder weten we ook al dat er opnames plaatsgevonden hebben in Firenze in Italië en Madrid in Spanje. Het kan dus goed zijn dat El Profesor en zijn gezelschap nieuwe oorden zullen opzoeken om hun meesterlijk plan te herhalen.

Meer over het derde seizoen van La Casa de Papel lees je hier.

Teaser

In de eerste teaser, die als slagzin heeft “Hun vakantie komt tot een einde op 19 juli 2019”, zien we Tokyo en Rio die op een afgelegen eiland op reis zijn. Verder zien we ook Denver, Monica en haar baby die genieten van hun tijd in het buitenland. En ook het derde happy couple, El Profesor en inspectrice Raquel Murillo, proeven van het goede en schijnbaar onbezorgde leven.

Maar hun geluk is van korte duur. De sfeer van de teaser slaat plots over en we zien legertroepen rijden door de straten en zien we ze ook aankomen op het eiland waar Tokyo en Rio verblijven. Kunnen de overvallers onder leiding van mastermind El Profesor opnieuw ontkomen?

Bekijk hier de eerste teaser voor La Casa de Papel seizoen 3:

La Casa de Papel verschijnt op 19 juli op Netflix, tot dan kan een van onze 50 beste reeksen je misschien entertainen.

Meer
Lees meer...