Laat het kind in je los met deze Marvel must-haves

Moet er nog een superschurk worden ingerekend voor het avondeten of de wereld worden gered voor het licht uit gaat om te slapen? Met de superheroes van Hasbro én een beetje fantasie gaat het wel lukken. Deze vijf Marvel must-haves kunnen elke uitdaging aan. Welke Titan Hero actiefiguur is jouw favoriet?

1. Iron Man

Iron Man weet dankzij zijn ongeëvenaarde technologie de schurken altijd een stapje voor te blijven. Zijn pak heeft zoveel trucjes dat hij tegen iedere situatie is opgewassen en dat zie je ook wel aan deze uitvoering. Weet jij met deze superheld de wereld te veroveren? De armen van deze Iron Man kunnen bewegen en er is zelfs een launcher beschikbaar waarmee je projectielen kunt afvuren. Deze kan op de rug bevestigd worden en is afzonderlijk verkrijgbaar. Met deze Iron Man uit de Titan Hero lijn kunnen kinderen hun favoriet filmmoment naspelen.  

2. Black Panther

De koning van het Afrikaanse land Wakanda krijgt tevens de ceremoniële titel van Black Panther. Dankzij een kruid uit het oerwoud  krijgt hij superieure krachten. Met deze uitvoering van de Black Panther kunnen kinderen zich echt helemaal inleven in dit personage. De Black Panther Titan Hero is een must-have voor alle Marvel-liefhebbers. Met de speeraccessoire verandert de Black Panther pas echt in een vechtersbaas. Als je het over een superheld hebt, dan staat de Black Panther klaar!

3. Captain America

Deze uitvoering met schild is geïnspireerd door de superheld van Marvel en mag dan ook beslist niet ontbreken aan jouw verzameling. Verdedig net als Steve Rogers de wereld met deze Titan Hero actiefiguur. Het schild kan zowel op de hand als op de rug bevestigd worden. Heerlijk voor de kids om mee te spelen, maar ook leuk om in verschillende poses op de kast te zetten. Als één van de Avengers heeft Hasbro met Captain America één van de drie grote binnengehaald. Hasbro heeft alles in huis om je favoriete moviescene na te spelen met jouw superheld.  Naast de Titan Hero actiefiguren zijn er ook geweldige role play items.

4. Spider-Man

Heb jij Spider-Man al aan jouw Marvel-verzameling toegevoegd? De Spider-Man uit de serie heeft zijn naam te danken aan een radioactieve spin en natuurlijk is die van Hasbro daar helemaal op gebaseerd. Zorg dat de identiteit van jouw Titan Hero actiefiguur geheim blijft en geef deze grote onbekende een plaatsje op jouw kast. Natuurlijk blijft deze uitvoering ook gewoon leuk om mee te spelen. En wat dacht je ervan om je verzameling aan te vullen met toffe role play accessoires? Deze items maken het verhaal compleet en zorgen ervoor dat je alles in huis hebt om jouw superheld te imiteren.

5. De Hulk

De Hulk, wie kent hem niet? Eigenlijk is de Hulk geen echte held, zoals de vier voorgaande Titan Hero actiefiguren, want bijster slim is hij niet als hij groen is geworden. Gelukkig zijn het vooral schurken die hem boos maken en dat kan je beter maar niet doen! De beweegbare superheld  is een levensechte imitatie. Verwen jij jezelf met deze klassieker en maak je jouw verzameling compleet? Natuurlijk vind je ook toffe maskers en handschoenen waarmee je zelf de Hulk kunt naspelen.

De superhelden van Marvel zijn vaak al voor de Tweede Wereldoorlog ontstaan als stripfiguren. De naam Stanley Lee zal daarmee altijd onlosmakelijk verbonden blijven. Wist je dat de eerste albums -mits ze ongeschonden en ongelezen zijn – al gauw meer dan $ 2 miljoen waard zijn? Met deze must-haves kan je je eigen onbetaalbare avonturen naspelen.

Meer
Lees meer...