Laatste afleveringen ‘Ozark’ verschijnen sneller dan verwacht op Netflix

Nog zeven afleveringen hebben we te gaan en Ozark zet er definitief een punt achter. Het tweede deel van het vierde en laatste seizoen van de Netflixserie belooft echter een passend afscheid te geven aan de veel geprezen reeks. De streamingdienst deelde zojuist alvast een eerste korte trailer en maakte bekend dat het slot van Ozark al op 29 april op Netflix zal verschijnen.

Ozark mag dan misschien niet de meest bekende serie zijn van Netflix, het is een wel van de meest gesmaakte en vaakst geprezen reeks. Zo heeft Ozark momenteel een gemiddelde score van 8,5 op 10 op iMDb en 86 procent (critici) en 90 procent (kijkers) op RottenTomatoes. De reeks kreeg ook al maar liefst zeventien nominaties voor een Primetime Emmy Award, waarvan het er drie wist te verzilveren. Bovendien zijn bijna alle fans het erover eens dat Ozark ieder seizoen beter en beter lijkt te worden.

Laatste zeven afleveringen op 29 april

Het is dan ook jammer dat de reeks bijna afgelopen is. Er zijn echter meer dan genoeg redenen om nog snel een inhaalbeweging te doen en de komende tijd de eerste 3,5 seizoenen van Ozark te bingen. Wie daarna meteen wil aanpikken met het laatste halve seizoen, zal zich wel mogen haasten. Netflix maakte namelijk zojuist de releasedatum van de laatste zeven afleveringen van Ozark bekend en die ligt verrassend dichtbij. Op 29 april al verschijnen die slotafleveringen op de streamingdienst. Dat is amper iets meer dan drie maanden nadat Netflix de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen releasete.

Bekijk hier de eerste beelden van de slotafleveringen van Ozark:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...