Vierde en laatste seizoen ‘Ozark’ krijgt releasedatum

Het einde van Ozark komt steeds dichterbij. De Netflixreeks is bijna aan z’n sluitstuk toe en voor het eerste deel van dat laatste seizoen heeft de streamingdienst nu de releasedatum vrijgegeven. Fans van de reeks houden 21 januari 2022 dus best vrij.

De eerste zeven afleveringen van het laatste seizoen van Ozark verschijnen begin volgend jaar op Netflix. We wisten al dat we nog tot 2022 gingen moeten wachten, maar gelukkig komt het nieuwe seizoen dus vroeg in het nieuwe jaar.

Ozark

Netflix maakte eerder al bekend dat alle hoofdpersonages terugkeren. Zo mag je dus Jason Bateman (Marty Byrde), Laura Linney (Wendy Byrde), Julia Garner (Ruth Langmore), Sofia Hublitz (Charlotte Byrde), Skylar Gaertner (Jonah Byrde), Charlie Tahan (Wyatt Langmore) en Lisa Emery (Darlene Snell) opnieuw verwachten in het laatste seizoen.

We kregen eerder al een eerste fragment te zien van het vierde seizoen van Ozark. Daarin waren Marty en Wendy te zien terwijl ze bloed van zich af wasten in een badkamer terwijl er buiten een feestje aan de gang is. Het lijkt er dus al op dat niet iedereen het vierde seizoen zal overleven.

Het laatste seizoen van Ozark zal, in tegenstelling tot de vorige seizoenen, bestaan uit 14 afleveringen. Dat zijn er dus vier meer dan z’n voorgangers. Dat langere seizoen zal wel in twee delen opgesplitst worden, waardoor we op 21 januari dus zeven nieuwe afleveringen krijgen en de echte finale pas later volgt.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de releasedatum van het vierde seizoen van Ozark:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...