‘Ozark’ deelt eerste trailer van deel 1 van vierde en laatste seizoen

Netflixreeks Ozark loopt stilaan op zijn einde. Het vierde seizoen van de serie zal meteen ook het laatste zijn en het eerste deel daarvan verschijnt binnenkort op de streamingdienst. Netflix loste al een voorsmaakje met een razendspannende trailer.

De eerste zeven afleveringen van het laatste seizoen van Ozark verschijnen op 21 januari 2022 op Netflix, het echte slot volgt later op het jaar. De streamingdienst maakte eerder al bekend dat alle hoofdpersonages terugkeren. Zo mag je dus Jason Bateman (Marty Byrde), Laura Linney (Wendy Byrde), Julia Garner (Ruth Langmore), Sofia Hublitz (Charlotte Byrde), Skylar Gaertner (Jonah Byrde), Charlie Tahan (Wyatt Langmore) en Lisa Emery (Darlene Snell) opnieuw verwachten in het laatste seizoen.

Navarro-kartel

Nu heeft Netflix ook de eerste trailer van dat vierde seizoen gelost. Die begint met een onderhandeling tussen aan de ene kant Marty en Wendy en aan de andere kant Darlene en Ruth. Die laatste krijgen daarbij te horen dat het Navarro-kartel hen waarschuwt om zich niet op de heroïneproductie te storten. “Wij zijn hier enkel de boodschappers”, voegt Wendy er al lachend aan toe.

Daarna krijgen we te zien hoe Wendy en Marty ook zelf met een interne dreiging af te rekenen krijgen, namelijk van de leider van het kartel, Omar Navarro (Felix Solis). Die geeft hen een opdracht, maar al snel blijkt niet iedereen even eerlijk te zijn binnen het kartel.

Bekijk hier de eerste trailer van deel 1 van seizoen 4 van Ozark:

Lees hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...