Lady Gaga lost ‘Hold My Hand’, de titelsong van ‘Top Gun: Maverick’

Lady Gaga heeft op maandagavond haar nieuw nummer Hold My Hand uitgebracht. Het lied is een power ballad die ze heeft geschreven voor de aankomende Tom Cruise-film Top Gun: Maverick. Het langverwachte vervolg op Top Gun uit 1986 verschijnt op 25 mei in de Belgische zalen.

Zangeres en actrice Lady Gaga heeft op maandagavond een nieuwe song gelost. Het nummer heet Hold My Hand en zal te horen zijn als de titelsong in de langverwachte film Top Gun: Maverick. Daarin keert Tom Cruise na 36 jaar terug in de hoofdrol van piloot Pete ‘Maverick’ Mitchell.

Hold My Hand

“Toen ik dit nummer schreef voor Top Gun: Maverick besefte ik niet eens hoeveel lagen het had”, begint Gaga op Instagram. “Ik heb er jaren aan gewerkt, het geperfectioneerd en geprobeerd om het me eigen te maken. Ik ben Tom (Cruise), Hans (Zimmer) en Joe (regisseur Joseph Kosinski, red.) zo dankbaar voor deze kans. Het is een prachtige ervaring geweest om met hen samen te werken. Ik, BloodPop, Ben Rice en alle anderen die er samen met ons aan hebben gewerkt zijn zo enthousiast om het met jullie te delen. Dit lied is een liefdesbrief aan de wereld tijdens en na een zeer moeilijke tijd. Ik wilde al zo lang dat jullie het zouden horen”, schrijft de zangeres nog in haar post.

Je kan het nieuwe, pas uitgebrachte nummer van Lady Gaga via hier of hier beluisteren.

Top Gun: Maverick

In de vervolgfilm wordt Pete ‘Maverick’ Mitchell (Cruise) terug opgeroepen door Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten. Daar zou hij een groep afgestudeerde studenten moeten trainen voor een speciale missie. Zo maakt hij kennis met luitenant Bradley Bradshaw (Miles Teller) aka Rooster. Toevallig is Bradley de zoon van Mavericks overleden vriend Nick Bradshaw, ook wel gekend als Goose.

In Top Gun: Maverick wordt de toppiloot dus geconfronteerd met geesten uit zijn verleden, maar ook met een onzekere toekomst. Daarnaast moet hij ook de confrontatie met zijn diepste angsten aangaan terwijl hij vertrekt op de ultieme vliegmissie.

Naast Cruise spelen ook nog Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Miles Teller, Monica Barbaro en Ed Harris mee in de hoofdrollen.

Top: Gun Maverick verschijnt bij ons vanaf 25 mei in de bioscoop.

Meer
Lees meer...