Lady Gaga: “Mijn seksscène met Salma Hayek werd uit ‘House of Gucci’ geknipt”

Lady Gaga deed recent een interessante onthulling over haar veelbesproken film House of Gucci, waarin ze de rol van Patrizia Reggiani vertolkt. Tijdens een panelgesprek vertelde de zangers namelijk dat er bijna een stomende seksscène te zien was met collega-actrice Salma Hayek, die de waarzegster genaamd Pina speelt in de film.

Bad Romance-zangeres Lady Gaga, wiens acteerkunsten we onlangs weer konden bewonderen in House of Gucci, een film van Ridley Scott, onthulde nu dat er een stomende seksscène waarbij zij en tegenspeelster Salma Hayek betrokken waren, bestaat. Helaas werd er in de post-productie besloten om die toch uit de film te knippen.

Stomende scène?

De Grammywinnares liet de bom vallen tijdens een paneldiscussie. “Er is een hele kant van deze film die jullie niet gezien hebben”, onthulde Gaga. In de film speelt ze Patricia Reggiani, een oplichtster die werd veroordeeld voor samenzwering om haar man Maurizio Gucci (Adam Driver) te laten vermoorden. Waarzegster Pina (Salma Hayek) heeft haar hierbij geholpen.

De zangeres beweerde dat de ongebruikte beelden lieten zien hoe haar personage een “seksuele relatie met Giuseppina ‘Pina’ Auriemm ontwikkelde.” Haar tegenspeelster Hayek, die deze rol vertolkte, was ook aanwezig op het panelgesprek. “Ik herinner me dat ik op de set was met Salma en zei ‘dus …. nadat Maurizio sterft, misschien wordt het dan een stukje heter'”, zei Gaga, waarop Hayek lachend antwoordde: “Je denkt dat ze een grapje maakt.”

Gaga gaf daarbij ook complimenten aan House of Gucci-regisseur Ridley Scott voor “het toestaan om zo’n idee te overwegen.” Gaga beweerde zelfs dat Scott de ongebruikte seksscène helemaal goedkeurde. En hoewel deze misschien wel heel indrukwekkende scène de film nooit gehaald heeft, heeft de A Star Is Born-actrice laten doorschemeren dat het mogelijk zou kunnen worden opgenomen in de “director’s cut”.

Slecht ontvangen

Maar die scène was mogelijk niet genoeg om de film over het bekende modehuis te redden, want op Rotten Tomatoes krijgt die van de critici slechts een score van 63 procent. De familie Gucci zelf, waarover de hele film gaat, heeft in een recente verklaring House of Gucci helemaal afgedaan en beschuldigde de film van het plegen van karaktermoord.

“De productie van de film heeft niet de moeite genomen om de erfgenamen te raadplegen alvorens Aldo Gucci – al 30 jaar president van het bedrijf (gespeeld door Al Pacino in de film) – en de leden van de Gucci familie te beschrijven als misdadigers, onwetend en ongevoelig voor de wereld om hen heen”, werd er van hun kant gemopperd.

Naast Lady Gaga en Salma Hayek zien we nog acteurs Jeremy Irons, Al Pacino, Adam Driver en Jared Leto in de film over het modehuis en de dramatische familie Gucci.

Meer
Lees meer...