‘Glee’-actrice Lea Michele (Rachel) is bevallen van zoontje

Amerikaans zangeres en actrice Lea Michele en haar man Zandy Reich verwelkomden op 20 augustus hun eerste kindje. Ze gaven hem de naam Ever Leo, dat bevestigde een bron aan People.

De actrice, best bekend door haar rol als Rachel Berry in Glee, kondigde haar zwangerschap aan op 2 mei. Ze postte een foto op Instagram met het onderschrift “Zo dankbaar”.

Gelukkig en gezond

Michele en Reich begonnen hun relatie drie jaar geleden. In april van 2018 vroeg Reich Michele ten huwelijk en een jaar later stapten ze officieel in het huwelijksbootje.

https://www.instagram.com/p/CAI5b4_gWkb/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgens de bron wilden Lea Michele en Zandy Reich altijd al ouders worden. “Iedereen is gelukkig en gezond, ze zijn heel erg dankbaar. Ever Lea is tot nu toe al een gemakkelijke baby geweest”, wist de bron te vertellen.

Rachel Berry

Lea Michele speelde de hoofdrol in de musicalreeks Glee. Daarin speelde ze Rachel Berry, een joods tienermeisje die het wil maken als Broadway-ster. Ze belandt zo in Glee-club, een groep buitenstaanders die samen muziek maken en deelnemen aan wedstrijden.

De serie begon in 2009 en liep tot 2015. De show eindigde met een tijdsprong van vijf jaar, wat hen in 2020 brengt. En in 2020 is Berry ook zwanger, wat voor vele fans een gelukkige verrassing was.

https://www.instagram.com/p/veTUMjCD7g/?igshid=9isa3g8ug1mp
Meer
Lees meer...