‘Leef!’: James verrast Sylvia met intiem privéconcert van haar idool Niels Destadsbader

Het is vanavond al tijd voor de laatste aflevering van Leef!. Daarin staat de 39-jarige Sylvia centraal. Zij is de mama van twee jonge zoontjes zoontjes: Youssri en Redouan, maar lijdt nu al drie jaar aan terminale lever- en darmkanker. Sylvia is een grote fan van Niels Destadsbader en daarom heeft James Cooke een bijzondere verrassing voor haar.

In Leef! maakten we al kennis met vijf terminale levensgenieters. Hoewel hun resterende dagen beperkt zijn, laten ze het hoofd niet hangen. Deze week is het al tijd voor de laatste aflevering en die is volledig gewijd aan Sylvia.

Niels Destadsbader

Sylvia kreeg drie jaar geleden, bij de geboorte van haar jongste zoontje Redouan, te horen dat ze lijdt aan terminale lever- en darmkanker. Sindsdien overleefde ze al verschillende keren de deadline die ze kreeg van de dokters. De sterke vrouw blijft vechten en dat doet ze ook met de muziek van haar favoriete artiest: Niels Destadsbader.

James Cooke heeft daarom nog een grote verrassing in petto voor Sylvia. Ze had eigenlijk gewoon “een boodschap” gevraagd van Niels Destadsbader. Die kreeg ze ook. In de boodschap vertelt Niels dat hij een filmpje eigenlijk geen goed idee vond. En dan toont de zanger dat hij eigenlijk al beneden is in de concertzaal van het Plopsahotel, waar Sylvia met haar mama en haar zoontjes verbleef. Beneden wordt het viertal getrakteerd op een intiem privéconcert van de zanger, die aan de piano begeleid wordt door Miguel Wiels.

Bekijk hier de teaser voor Leef!:

De laatste aflevering van Leef! is vanavond om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...