Niels Destadsbader stelt Sportpaleisconcerten na de zomer een jaar uit

Niels Destadsbader geeft dit najaar geen enkel concert in het Sportpaleis. De concertorganisatoren besloten om de optredens uit te stellen naar 2021 vanwege de coronacrisis.

“Het was een erg moeilijke beslissing, maar we zijn ervan overtuigd dat het de enige juiste is”, zegt Destadsbader in de kranten van De Persgroep. “Ons publiek verdient de allerbeste show die we kunnen neerzetten maar dat is helaas momenteel niet mogelijk.”

De zanger had ook een persoonlijke boodschap voor zijn fans: “Als artiest wil je de beste show neerzetten die je kan geven, maar gezien de omstandigheden is dat dit jaar niet mogelijk. Ik weet dat we nu veel mensen ontgoochelen, en geloof me, dat zijn wij ook, maar het is beter zo.”

De concerten stonden aanvankelijk gepland op 16, 17, 18 en 28 en 29 november. Die zullen nu verplaatst worden naar 8, 9, 10, 27 en 28 oktober 2021. Wie al tickets kocht, zal die ook kunnen gebruiken voor de nieuwe data. Ook zijn de organisatoren van plan om alle tickethouders persoonlijk te contacteren. Tickets voor de nieuwe data zijn nu te koop via livenation.be.

Werchter Zomerbar

Wie Niels Destadsbader dit jaar toch koste wat kost live wil zien, kan terecht op de Werchter Zomerbar.

Fans die nog geen tickets hebben, zijn er echter aan voor de moeite want alle 3 de shows van Niels Destadsbader op ‘Rock Werchter for Live 2020’ zijn uitverkocht. Dat is ook het geval bij de 3 shows van Arno, en de shows van Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots, Mama’s Jasje, Compact Disk Dummies en Het Zesde Metaal. 

Vandaag worden er nog enkele nieuwe concerten toegevoegd aan de line-up. Stan Van Samang is op 20 juli van de partij, Brihang en Het Zesde Metaal op zaterdag 25 juli en De Mens op donderdag 23 juli. Bovendien spelen Compact Disk Dummies een extra show op zaterdag 18 juli.

De ticketverkoop van deze nieuwe reeks zomerbarconcerten start op maandag 6 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Meer
Lees meer...