Rock Werchter kondigt zomerbar aan met live optredens van Bazart, Selah Sue, Tourist LeMC en meer

Rock Werchter Bazart zomerbar selah sue tourist lemc
getty

Rock Werchter kan dit jaar niet fysiek doorgaan door de coronacrisis, maar daar hebben de festivalorganisatoren iets op gevonden. Zo opent Rock Werchter in het festivalpark een heuse zomerbar mét concerten. Afspraak van 2 tot 5 juli.

Dat het festivalpark in Werchter momenteel nog steeds een leeg grasveld is, stemt ons allen zeer triest. Gelukkig komt daar binnenkort veranderen in, want in het festivalpark opent van 2 tot 5 juli een zomerbar. De organisatoren beloven dat de bar alle geldende coronamaatregelen zal respecteren die voor de horeca en events gelden. Bovendien zal er elke dag een concert doorgaan.

De Belgische toppers Selah Sue, Tourist LeMC en Bazart zakken af naar Werchter. Ook Emma Bale, Glints, SONS, Eefje de Visser en Arno zijn van de partij. Door de coronacrisis kunnen per optreden slechts 200 mensen toegestaan worden. Het is de bedoeling dat je met vier personen aan een tafel gaat zitten. Zo’n pakket wordt aangeboden voor 180 euro. 

(Graspop trakteert op gratis virtueel metalfestival.)

Online festival

Online zijn er gelukkig meer toeschouwers toegestaan. Zo brengt RWTV via Proximus Pickx en op rockwerchter.be een selectie van de beste concerten uit de archieven van het festival naar onze huiskamer. Bovendien wil Rock Werchter tijdens het festivalweekend via verschillende initiatieven fondsen verzamelen voor het solidariteitsfonds van de livemuzieksector, LIVE2020.

Op zondagavond verschijnen de gebeurtenissen op de corona-editie van Rock Werchter op je scherm via tv, computer of smartphone. De grote show in de zomerbar wordt rechtstreeks uitgezonden op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be.

Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 20 juni om 10 uur via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Bazart

Bazart is sinds Goud niet meer van de radio weg te slaan. De groep rond frontzanger Mathieu Terryn is in een aantal jaar naar de absolute top geklommen. De band stond al verschillende keren in het Sportpaleis en weten hun publiek altijd volledig in te palmen. 
Met hun nieuwste single Maanlicht brachten ze weer een dansbaar plaatje op de markt. Wij zijn er nu al zeker van dat de band iedereen in de zomerbar aan het dansen krijgt.  

Gesponsorde artikelen