Left Right
scrollTop top

‘Leef!’: Bekijk de ontroerende eerste beelden van aflevering over Dimitri


Leef Dimitri
© Play4

Vanaf vanavond, maandag 22 februari 2021, start op Play4 de nieuwe reeks Leef! met James Cooke. Daarin maken we samen met James kennis met zes mensen die terminaal ziek zijn. Hun laatste dag komt steeds dichterbij, maar dat weerhoudt hen er niet van om te blijven genieten. Integendeel.

Wat zou je doen als je wist dat je nog maar enkele maanden te leven had? Het is een vraag die je misschien al bezig heeft gehouden. In Leef! zien we zes mensen voor wie dat de realiteit is. De komende weken zullen we samen met James Cooke kennismaken met John, Lien, Sylvia, Dimitri, Evy en Wouter. Zij nemen binnenkort afscheid van het leven, maar eerst zullen ze een tastbare herinnering maken. Dat zullen ze doen in het programma Leef!.

Dimitri

De eerste aflevering staat in het teken van Dimitri. Hij is 39 en kreeg zes jaar geleden te horen dat hij leukemie heeft. Dimitri werd behandeld met een beenmergtransplantatie, maar zijn lichaam stootte de donor af. Daardoor is genezen niet meer mogelijk en brengt Dimitri de laatste maanden van zijn leven door met zijn vrouw Stefanie en hun twee dochters.

In de aflevering zien we hoe James Dimitri verrast met dingen die hij nog wil doen in z’n leven. Dat gaat van grote dromen, zoals racen met een snelle wagen, tot kleine dingen als het herbeleven van de eerste dans met zijn echtgenote. Ondertussen is Dimitri overleden, maar dankzij Leef! zal iedereen kennis maken met de levensgenieter en hem nooit vergeten.

Leef! is vanaf maandag 22 februari elke week te zien om 20.35 op Play4 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • België
 • Aantal
  besmettingen
  785.809
 • Aantal
  doden
  22.240