‘Liefde voor Muziek’: Luister hier al naar DAAN met ‘Code Red’

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is ondertussen al volop aan de gang. De voorbije weken zagen we zo al hoe MetejoorStef BosK3 en DAAN centraal stonden. Deze week is het aan de Nederlandse zanger Jaap Reesema. En die wordt, net zoals alle voorgaande artiesten, ook enorm verrast.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden. En een van die hits zou wel eens de nieuwe cover van DAAN kunnen worden. Hij brengt vanavond zijn versie van Code Rood.

Code Red

Deze week staat Jaap Reesema centraal. Jaap staat ondertussen bekend als een Nederlandstalige zanger die onder andere met Regi en Pommelien Thijs al voor hitjes heeft gezorgd. Maar daarnaast veroverde hij ook al de hitlijsten met Engelstalige nummers als Jack Reese. 

In de aflevering van vanavond zijn zowel zijn Engelstalige als Nederlandstalige songs te horen. En het is DAAN die misschien, opnieuw, wel de grootste verrassing heeft klaarzitten. Voor hem was het liefde op het eerste gezicht na het zien van de titel Code Rood. “Ik had het nummer zelfs nog niet gehoord en had al zoiets van ‘wauw’. Toen ik het vervolgens beluisterde, vond ik het mooi vanaf de eerste noot. Dit is perfecte songwriting en het is knap hoe je het thema ontwikkelt”, vertelt hij vol lof.

Bekijk het optreden van DAAN hier:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...