Lindsay Lohan getrouwd met Bader Shammas

Lindsay Lohan is recent in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Bader Shammas. Hij is een in Dubai gevestigde zakenman. Het heugelijk nieuws deelde de actrice zelf mee op sociale media. Het grote, levensbelangrijke moment vond toevallig ook slechts een paar uur voor Lohans 36ste verjaardag plaats.

Lindsay Lohan is een getrouwde vrouw! Dat deelde de actrice onlangs mee op Instagram met een lachende foto van haar en en haar kersverse man, Bader Shammas. In de post noemt ze zichzelf de “gelukkigste vrouw ter wereld”.

“Ik ben zo verbaasd dat ik je nu mijn man mag noemen. Elke vrouw zou zich elke dag zo moeten voelen”, schrijft Lohan nog.

Verloving + huwelijk

Lohan onthulde dat zij en Shammas verloofd waren in november 2021. Daarbij deelde ze op Instagram een reeks innige foto’s van hun twee, al pronkend met haar verlovingsring. “Mijn liefde. Mijn leven. Mijn familie. Mijn toekomst. @bader.shammas #love 💍”, schreef ze toen bij de post.

Het stel is vermoedelijk aan het daten sinds februari 2020. Dat blijkt uit een foto die de Mean Girls-ster postte van haar en Shammas, samen met haar zus Aliana en andere vrienden. Daarin zou ze namelijk al verwijzen naar Shammas als haar vriend. In 2019 was de actrice dus nog single want ze onthulde toen aan Entertainment Tonight wat ze zoal zocht in haar toekomstige partner. “Iemand die een hekel heeft aan de spotlights”, zei Lohan. “Nee, serieus, iemand die geen Instagram heeft. En een slimme zakenman”, voegde ze er nog aan toe. “Maar ik heb nog niemand ontmoet die aan deze voorwaarden voldoet.”

Goede vooruitzichten

Het lijkt dus heel goed te gaan met de actrice, in zowel haar privéleven als haar werkleven. Lohan worstelde namelijk jarenlang met een verslaving aan drugs en alcohol, wat ook leidde tot enkele tripjes naar de gevangenis. Daardoor viel haar acteercarrière een beetje stil.

Maar dat zal nu veranderen met drie nieuwe Netflixfilms in het verschiet. De eerste, een romantische kerstfilm, zou deze winter moeten verschijnen. Daarin zal Lohan naast acteur Chord Overstreet te zien zijn. Het is haar eerste grote filmrol in jaren.

Meer
Lees meer...