‘Friends’-actrice Lisa Kudrow wil reboot van de reeks met volledig nieuwe cast

Nostalgie werkt, en dat hebben ook de meeste streamingdiensten opgemerkt. Het Amerikaanse HBO verzorgde zo al een Harry Potter– en Friends-reünie en Hulu koos voor een reboot van de populaire sitcom How I Met Your Mother. Volgens sommigen is het dus ook tijd voor een reboot van die andere sitcom, Friends. Actrice Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de originele versie, is alvast fan van het idee.

Actrice Lisa Kudrow heeft zich tijdens een interview uitgelaten over een eventuele Friends-reboot. De laatste twee jaar hebben streamingdiensten al enorm veel tijd en geld in reünies en reboots gestoken. De vraag is nu of ook de koningin van de sitcoms, namelijk Friends, zal volgen.

Reboots

Hulu heeft de reeks How I Met Your Father en HBO lanceerde een aantal maanden geleden And Just Like That … , als opvolger van Sex and the City. Die releases tonen aan dat er veel vraag is naar reboots van originele en succesvolle series. Daarnaast zijn ook reünies enorm populair, waardoor we in 2021 zowel een Harry Potter– als een Friends-reünie kregen.

Terwijl het verhaal van Harry Potter en Zweinstein aan de hand van heel wat projecten nog steeds verteld wordt, is dat bij Friends niet meer het geval. Toch zou een moderne reboot van de reeks misschien geen slecht plan zijn, maar dan zijn er natuurlijk wel heel wat aanpassingen nodig. Ook Friends-actrice Lisa Kudrow vertelde tijdens een interview met Where Is The Buzz dat ze een reboot van de reeks wel ziet zitten, maar er dan zelf niet in te zien wil zijn.

Andere cast

Kudrow zou een nieuwe versie van Friends geweldig vinden, maar dan moeten er volgens haar wel heel wat dingen worden aangepast. “Ik zou heel graag willen zien hoe dat eruit zou zien, en wat die nieuwe versie zou kunnen zijn. Daar zou ik echt fan van zijn”, klonk het in het interview.

Maar daarnaast liet ze ook duidelijk weten dat een terugkeer van haar personage of een van de anderen niet waarschijnlijk is. Toch lijkt een reboot van Friends ons geen slecht idee, zeker niet wanneer het verhaal moderner wordt gemaakt en de cast een volledige hedendaagse upgrade krijgt.

Meer
Lees meer...