Left Right
scrollTop top

Lizzo beschuldigt koerier ervan haar eten te stelen: zangeres wordt aangeklaagd


Lizzo
© EPA

Dat zangeres Lizzo niet op haar mondje gevallen is, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Afgelopen september liet ze via sociale media – niet al te subtiel – weten dat ze het eten dat ze besteld had, niet had ontvangen. De koerier die ze in die tweet persoonlijk aanviel, kon daar niet mee lachen en klaagt Lizzo nu aan.

Niemand vind het fijn om eten te bestellen en het dan niet te ontvangen. Het is ook Lizzo overkomen. Ze had een maaltijd besteld via de Amerikaanse koerierdienst Postmates, maar die was niet bij haar aangekomen.

Twitter-conversatie

In tegenstelling tot de gewone mensen onder ons, die wat in zichzelf zullen zitten vloeken en zichzelf dan maar vullen met een zak chips uit zelfmedelijden, loste Lizzo dat nét iets anders op. Ze trok naar Twitter, waar ze de koerier bij naam noemde en er een foto van het meisje bijzette.

“Hé Postmates”, schreef ze. “Dit meisje, Tiffany W., heeft mijn eten gestolen. Ze heeft geluk dat ik niet meer vecht.” De zangeres verwijderde de post ondertussen weer, nadat ze antwoord kreeg van de koerierdienst. “Vanaf het moment dat Lizzo contact zocht, hebben we het probleem bekeken en zo snel mogelijk opgelost. We willen ons bij Lizzo graag excuseren voor het ongemak”, schreef het bedrijf.

De zangeres verontschuldigde zich, in een andere tweet, die ze ook al weer verwijderde: “Het spijt me dat ik dat meisje aangevallen heb. Ik begrijp dat ik een grote achterband heb en dat er heel veel variabelen waren die haar in gevaar konden brengen. Ik zal echt verantwoordelijker omspringen met mijn sociale media.”

De aanklacht

De koerier, die blijkbaar voluit Tiffany Wells heet, aanvaardde de excuses van Lizzo niet. Entertainmentwebsite TMZ kreeg namelijk de aanklacht in handen, die het meisje tegen de zangeres indiende. Wells klaagt haar aan voor laster, het veroorzaken van emotionele schade en inbreuk van privacy in vals daglicht.

Het meisje beweert dat ze de maaltijd van Lizzo opgehaald had, ermee naar haar hotel was gereden en daar niet wist in welke kamer ze moest zijn. Ze probeerde de zangeres (die onder het pseudoniem Bonnie V. besteld zou hebben) nog te bereiken, maar die nam haar telefoon niet op.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…