Lizzo maakte de enige DNA-test die je écht nodig hebt: Ben jij 100% ‘That Bitch’?

100% That Bitch? Lizzo is het, of dat zingt ze toch in haar nummer Truth Hurts. De zangeres heeft zelfs een aanvraag ingediend om het haar handelsmerk te laten worden. Maar ze is ook wel vriendelijk, want ze heeft samen met Spotify een quiz gemaakt, waarin je kan testen hoeveel procent van that bitch-DNA in het jouwe zit. Move over, vaderschapstesten, want deze DNA-test is de enige die wij nog willen afleggen.

“Urgh, dié bitch!” Het is een zin die veel vrouwen (en mannen) waarschijnlijk al een triljoen keer hebben uitgesproken. Maar wanneer ben je nu precies “dié bitch“? Wat moet je daarvoor kunnen en doen? Hoe moet je in het leven staan?

Blik op relaties, droombands en Bad Bitches

Zangeres en topwijf Lizzo heeft het helemaal door: het zit in je DNA, of toch in je bitch-DNA. Hoe je dat kan weten? Simpel: doe gewoon de test! Klein detail: de quiz is een samenwerking van Lizzo en Spotify, dus als je geen account hebt op de streamingdienst, werkt de test niet.

That Bitch-quiz
Screenshot/That Bitch-quiz

Alles begint met een kick-ass-foto. Neem een selfie of upload er één die je al op voorhand goedgekeurd hebt. Als je (na drie kwartier) de perfecte spontane foto gevonden hebt, kan je aan de test beginnen. Je krijgt tien vragen die peilen naar onder andere je blik op relaties, de zanger van je droomband en deze parel: Who is the Baddest Bitch?

That Bitch-quiz
Screenshot/That Bitch-quiz

THAT BITCH, de playlist

Er is een reden waarom je een Spotify-account nodig hebt om de test te kunnen doen. Op het einde, als je je (al dan niet teleurstellende) resultaten terugkrijgt, geeft de streamingdienst je een cadeautje: Lizzo heeft zelf een playlist samengesteld, die de naam THAT BITCH kreeg. In de lijst staat muziek van Lizzo zelf, maar ook van bijvoorbeeld Beyoncé, Cardi B, Nicki Minaj, Missy Elliott.

Dat Lizzo zelf ook een bad bitch is, bewees ze tijdens haar optreden op de MTV Video Music Awards. Dat begon heel zedig: zowel de zangeres zelf als haar achtergronddanseressen hadden een soort regenjassen aan en deden hun ding. Op het einde van het eerste nummer draaiden de danseressen zich om en bleek dat hun broeken geen stof hadden ter hoogte van hun kont. O, en daarna dronk Lizzo “tequila” uit een glitterfles. Doei zedigheid, hallooooo bad bitch!

Meer
Lees meer...