Loes Van den Heuvel (Carmen) verklapt in ‘James De Musical’: “Ik heb zes Nerokes gehad doorheen de jaren”

Gisteren was de volledige cast van F.C. De Kampioenen te gast in James De Musical en daarbij kwamen we nog heel wat nieuwtjes over het programma te weten. Zo vertelde Loes Van den Heuvel, die jarenlang Carmen Waterslaeghers speelde, hoeveel Nerokes ze precies had doorheen de jaren.

Elke F.C. De Kampioenen-fan weet: Geen Xavier zonder dagschotel, geen Boma zonder Pussycat, geen Marcske zonder een chocomelk en geen Carmen zonder haar Neroke. Maar doorheen de jaren is Nero niet altijd dezelfde gebleven. Dat verklapte actrice Loes Van den Heuvel in James De Musical.

Zes Nerokes

Tijdens James De Musical was ook Neroke te zien op het podium. Daarom vroeg James aan Loes Van den Heuvel (Carmen) hoeveel Nerokes er eigenlijk waren. “Wel, ik zeg altijd vijf, maar eigenlijk waren het er zes”, klinkt het. Waarop James al snel besluit: “Vonden ze je niet zo tof?”. “Nee, maar eentje was een beetje vervelend”, gaat Loes verder. “Hij was niet stressbestendig.” “Die was ook te dik”, voegt An Swartenbroeckx (Bieke) toe. “En die blafte wanneer hij niet moest blaffen en die deed allemaal dingen die hij niet moest doen.”

Daardoor werd deze hond al snel ontslagen bij F.C. De Kampioenen. “Ik denk dat ik daar twee of drie keer mee gefilmd heb en dan hebben ze die afgevoerd. En dan moest er weer een nieuwe komen.” Even ontstaat er heisa in de zaal, waarna Loes verduidelijkt dat hij teruggevoerd werd naar z’n baasje.

Uiteindelijk vraagt James ook of Loes echt een band hand met één van de Nerokes. “Ja, zeker.” Daarbij laat ze ook weten dat ze het heel jammer vond als de hondjes overleden. Waarop James grapt: “Wel, we hebben ze alle vijf laten opzetten”. Gelukkig voegt hij al snel toe dat dat niet waar is.

Bekijk hier het fragment uit James De Musical:

James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...