‘Love Island’: Viktor en Holly Mae geven hun mening over nieuwe Islanders

Het nieuw seizoen van Love Island is deze week van start gegaan. Daarbij was het uiteraard weer uitkijken naar de nieuwe Islanders. Dat is ook het geval voor presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Zij lijken alvast zeer enthousiast.

Sinds begin deze week kan je dagelijks terecht op Streamz voor een nieuwe aflevering van Love Island. Daarin zie je dit jaar niet alleen een gloednieuwe villa, maar uiteraard ook een nieuwe lading singles. De originele groep Islanders bestaat dit jaar uit vijf mannen en zes vrouwen. Zij moesten in de eerste aflevering uiteraard meteen al koppels vormen. Maar ook het Love Island-presentatorduo Viktor Verhulst en Holly Mae Brood heeft zijn mening al klaar over de nieuwe groep.

“Spontane groep”

“Ik vind het een heel spontaan ogende groep. Het zijn allemaal mensen die er heel veel zin in hebben. Ik zie in hen wel een paar mensen die het programma gaan maken”, zegt Viktor daarover aan de website Grazia. “Het zijn sowieso weer leuke en spontane mensen bij elkaar”, treedt Holly Mae hem bij.

“Het is elk jaar wel weer kijken hoe iemand het gaat doen. Soms denk je dat iemand er volledig voor gaat, maar dan klapt diegene juist dicht. En ook andersom gebeurt dat. Je weet van tevoren niet hoe ze zich zullen bewegen en hoe hun dynamiek in de groep gaat zijn, maar op het eerste oog hebben we volgens mij echt een supercast!”, gaat ze verder.

Voorspellingen

Aan publieke voorspellingen willen de twee zich uiteraard niet wagen, maar Holly Mae en Viktor hebben wel een traditie om onderling weddenschappen af te sluiten over wat er gaat gebeuren in Love Island. “We hebben dat voor dit jaar nog niet gedaan, maar we gaan dat zeker nog wel doen!”, meldt Viktor. “Ze zijn bij mij wel nog nooit uitgekomen.”

“Ik weet eigenlijk helemaal niet of mijn voorspellingen weleens zijn uitgekomen. We voorspellen het wel elk jaar, maar we checken dus eigenlijk nooit of iemand gelijk had. Zo goed zit onze weddenschap dus in elkaar”, besluit Holly Mae.

Meer
Lees meer...