‘Love, Lizzo’ over zangeres Lizzo krijgt eerste trailer

Volgende week verschijnt er op Streamz een documentairefilm over zangeres Lizzo. Zij is de laatste jaren niet meer weg te slaan uit de hitlijsten en heeft besloten om haar topmomenten te laten vastleggen op camera. In Love, Lizzo zien we hoe de zangeres het tot de top heeft geschopt en wie haar daarbij heeft geholpen.

Zangeres Lizzo is 34 jaar oud, maar is toch nog maar enkele jaren bekend bij het grote publiek. In 2019 brak ze door met hits als Juice en Tempo en daarna stond de hitmolen niet meer stil. Ondertussen tourt de zangeres de hele wereld rond en scoort ze het ene succes na het andere. Die weg naar de top werd ook vastgelegd op camera, en dankzij die camerabeelden kan het publiek binnenkort genieten van de documentaire Love, Lizzo.

Love, Lizzo

Op vrijdag 25 november komt Streamz met de documentairefilm Love, Lizzo. Daarin zien we het levensverhaal van Melissa Jefferson aka Lizzo. De documentaire zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vormgaven.

Van die documentaire deelt Streamz nu ook een eerste trailer. Die begint met: “In welk hoofdstuk van m’n verhaal je je ook bevindt, ik zit altijd achter de muziek aan.” Dat duidt meteen op het feit dat Lizzo leeft voor de muziek.

In Love, Lizzo zien we de successen van de zangeres, maar ook de keerzijdes van dat succes. Zo won Lizzo ondertussen al Grammy’s en Emmy’s, maar vertelt ze ook over hoe ze bijna niet was doorgebroken. Gelukkig lukte haar dat uiteindelijk wel en kent ze al sinds haar doorbraak in 2019 grote successen met hits als Good as Hell en About Damn Time.

Bekijk de trailer hier:

Love, Lizzo is vanaf 25 november te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...