Bekijk hier Lizzo’s Carpool Karaoke: Dwarsfluitconcert, Beyoncé en TikTokdansjes

De volgende artiest die plaats mocht nemen in de carpoolauto van James Corden, is Lizzo. Het werd opnieuw een hilarische rit, waarbij Lizzo en James samen meezongen met de grootste hits van de zangeres, maar er ook plaats was voor een kort dwarsfluitconcert en een lesje TikTokdansen.

Een van de meest geliefde segmenten van The Late Late Show met James Corden is al enkele jaren Carpool Karaoke. Ook nu rijdt James Corden nog steeds rond met de grootste namen uit de muziekwereld (en daarbuiten). De nieuwste passagier is daarbij Lizzo.

Lizzo

In de video vertelt Lizzo over waar haar artiestennaam vandaan komt, want eigenlijk heet ze gewoon Melissa. Maar tijdens de rit tovert James Corden ook een dwarsfluit tevoorschijn, een instrument dat Lizzo meesterlijk kan bespelen en waar ze ook meteen een demonstratie van geeft. Ze deelt ook mee dat ze als kind nooit zou mogen luisteren naar de muziek die ze nu maakt. Haar familie is ook geen fan van haar werk.

Het zou natuurlijk geen aflevering van Carpool Karaoke zijn als de grootste hits van Lizzo niet gezongen zouden worden. Zo passeren Good As Hell, Juice, About Damn Time en That Bitch de revue. Daarnaast zingt het duo ook Crazy In Love van Beyoncé, een zangeres die een grote impact had op het leven van Lizzo. Lizzo en James stappen op het einde van de video ook uit de auto om het dansje van de TikTok-hype rond About Damn Time te doen mét een groep kleurrijk uitgedoste achtergronddansers.

Bekijk hier de volledige Carpool Karaoke met Lizzo:

Meer
Lees meer...