‘Lupin’ krijgt een derde seizoen op Netflix

De Franse Netflix-reeks Lupin krijgt na het tweede seizoen, dat volgende maand in première gaat, zeker nog een derde seizoen. Dat heeft Omar Sy, de hoofdrolspeler uit de reeks, bekend gemaakt. De Franse reeks werd meteen een gigantisch succes voor Netflix met kijkers over de hele wereld.

Het is een geweldige week voor fans van de Franse Netflix-reeks Lupin. Eerder deze week kregen we de officiële trailer voor het tweede seizoen van de reeks. Dat tweede seizoen verschijnt op 11 juni en nu komt Netflix met nog meer nieuws. Lupin krijgt namelijk al zeker nog een derde seizoen.

Lupin seizoen 3

Omar Sy zal nog een derde keer terugkeren als Assane Diop in de Netflix-reeks Lupin. Het derde seizoen, of deel 3 zoals dat in Lupin-termen heet, werd officieel aangekondigd door Netflix. De aankondiging komt ongeveer een maand voor het tweede seizoen van Lupin in première gaat.

Over de releasedatum van het derde seizoen is nog niets geweten, maar we mogen deze mogelijk al snel verwachten. Tussen de eerste twee seizoenen van de reeks zaten namelijk ongeveer zes maanden. De kans bestaat dus dat het gat tussen het tweede en derde seizoen even groot zal zijn en we dus rond de jaarwisseling het derde seizoen al mogen verwachten.

Trailer seizoen 2

Op vrijdag 11 juni verschijnt het tweede seizoen van Lupin. Voor dat seizoen kregen we eerder deze week de officiële trailer. Eerder deelde Netflix ook al enkele foto’s en een korte teaser trailer voor het tweede seizoen. In de trailer krijgen we meer te zien over het plot van het tweede seizoen. Zo zien we hoe Assane Diop er alles aan probeert te doen om zijn zoontje terug te vinden en tegelijkertijd de politie te slim af te zijn.

Zijn verlangen naar wraak tegenover Hubert Pelligrini (Hervé Pierre) verscheurt echter zijn familie, waardoor hij met een nieuw en gevaarlijk plan moet komen. De trailer van seizoen 2 van Lupin belooft alvast meer van wat we in het eerste seizoen te zien kregen: spanning, mooie beelden, sterke acteerprestaties en de nodige humor.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Lupin:

Meer
Lees meer...