‘Lupin’ komt met trailer en releasedatum voor tweede seizoen

Netflix heeft een eerste trailer gelost van het tweede seizoen van de Franse succesreeks Lupin. Meteen maakte de streamingdienst ook de releasedatum van dat nieuwe seizoen bekend. En dat is heel binnenkort al.

De Franse Netflix-reeks Lupin die begin dit jaar uitkwam, was ook in ons land een enorme hit. Jammer genoeg telde dat eerste seizoen maar vijf afleveringen en eindigde het met een enorme cliffhanger. Gelukkig moeten we niet te lang wachten om te weten hoe het afloopt met de ontvoering van de zoon van Assane Diop (Omar Sy). Op 11 juni is Lupin namelijk al terug voor een tweede seizoen met opnieuw vijf afleveringen.

Nieuw plan

Van dat tweede seizoen deelde Netflix vorige week al enkele foto’s en een korte teaser trailer, maar nu is er voor het eerst een volledige trailer. Daarin zien we hoe Assane Diop er alles aan probeert te doen om zijn zoontje terug te vinden en tegelijkertijd de politie te slim af te zijn.

Zijn verlangen naar wraak tegenover Hubert Pelligrini (Hervé Pierre) verscheurt echter zijn familie, waardoor hij met een nieuw en gevaarlijk plan moet komen. De trailer van seizoen 2 van Lupin belooft alvast meer van wat we in het eerste seizoen te zien kregen: spanning, mooie beelden, sterke acteerprestaties en de nodige humor.

Bekijk hier de trailer van Lupin Part 2

Zoek je iets om in tussentijd te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...