Left Right
scrollTop top

Zit Macaulay Culkin nu wel of niet in ‘Home Sweet Home Alone’? Acteur geeft duidelijkheid


Macaulay Culkin 2018
© Macaulay Culkin – Bron: Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/Isopix

Macaulay Culkin zal niet te zien zijn in de Home Alone-reboot Home Sweet Home Alone. Dat heeft het voormalige kindsterretje uit de originele films zelf bevestigd op Twitter.

Al sinds de eerste geruchten over een reboot van Home Alone wordt er gespeculeerd over of Macaulay Culkin al dan niet in de film te zien zal zijn. De acteur die meer dan dertig jaar geleden schitterde als Kevin McCallister in de eerste film en die rol twee jaar later nog eens speelde in Home Alone 2: Lost in New York is ondertussen 41 jaar oud.

Lang zal het ernaar uit day Culkin niet te zien zou zijn in Home Sweet Home Alone, maar vorig jaar doken toch geruchten over een cameo op. Volgens de Britse tabloid The Sun zou er zelfs een akkoord bereikt zijn over een gastrolletje waarmee de acteur maar liefst 3 miljoen euro zou verdienen.

“Veel succes”

Daar blijkt nu echter niets van waar te zijn. Een dag na het verschijnen van de trailer van Home Sweet Home Alone zorgde Macaulay Culkin op Twitter zelf voor duidelijkheid. “Hallo allemaal. Even een heads-up aangezien ik deze vraag vandaag veel krijg: Ik zit NIET in de nieuwe Home Alone-reboot. Ik wens echter alle betrokkenen veel succes”, schreef hij daar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…