Left Right
scrollTop top

Manager van Britney Spears neemt ontslag “omdat zangeres toch met pensioen gaat”


Larry Rudolph Britney Spears
© Larry Rudolph en Britney Spears – Bron: Isopix

Larry Rudolph, al jarenlang de vaste manager van Britney Spears, heeft ontslag genomen door de controverse die er hangt rond de zangeres in verband met het conservatorschap door haar vader. Bovendien gaat Britney Spears volgens de manager toch met pensioen.

Britney Spears (39) is niet weg te slaan uit de media. De zangeres is bezig met een juridische strijd tegen het conservatorschap van haar vader en hoopt op die manier eindelijk haar eigen leven opnieuw in handen te krijgen. Voorlopig zijn die pogingen echter nog niet succesvol gebleken.

Manager sinds 1995

Die vele controverses hebben er nu voor gezorgd dat Larry Rudolph zijn ontslag heeft aangekondigd als manager van Britney Spears. Die functie vervulde hij nochtans al sinds 1995 waardoor hij alle hoogtes en laagtes in haar carrière heeft meegemaakt.

In 2019 zette Britney Spears die loopbaan echter onverwachts op pauze door zich terug te trekken uit de Sin City-shows. Sindsdien liet ze al meermaals weten misschien nooit meer te zullen optreden. Zeker zolang de conservatorschap-case niet is opgelost, lijkt het onwaarschijnlijk dat we Britney nog snel op een podium zullen zien.

“Officieel met pensioen”

“Het is meer dan 2,5 jaar geleden dat Britney en ik voor het laatst met elkaar hebben gecommuniceerd, en toen vertelde ze me dat ze voor onbepaalde tijd wilde stoppen met werken. Eerder vandaag werd ik me ervan bewust dat Britney haar voornemen had uitgesproken om officieel met pensioen te gaan”, schrijft Larry Rudolph in zijn ontslagbrief aan de website Deadline “Als haar manager geloof ik dat het in het belang van Britney is om ontslag te nemen bij haar team omdat mijn professionele diensten niet langer nodig zijn.”

“Ik zal altijd ongelooflijk trots zijn op wat we in 25 jaar samen hebben bereikt. Ik wens Britney alle gezondheid en geluk van de wereld en ik zal er voor haar zijn als ze me ooit weer nodig heeft, net zoals ik altijd ben geweest”, besluit hij.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…