Left Right
scrollTop top

Måneskin komt vrijdag met remix ‘I Wanna Be Your Slave’ met Iggy Pop


Maneskin Iggy Pop
©  Eidon  / Camera Press (via Isopix), Kristina Bumphrey/StarPix/REX (via Isopix)

De Italiaanse Eurovisiewinnaar Måneskin heeft een eerste grote samenwerking te pakken. De groep kondigde vandaag aan dat ze vrijdag met een remix komen van hun nummer I Wanna Be Your Slave met niemand minder dan Iggy Pop.

Ze teaseden het eerder al, maar nu is het officieel: Måneskin komt vrijdag met een samenwerking met Iggy Pop. Het gaat om een remix van het nummer I Wanna Be Your Slave dat recent nog een videoclip kreeg.

Måneskin & Iggy Pop – I Wanna Be Your Slave

Eerder deze week deelde Måneskin een korte video op sociale media. Daarop was te zien hoe ze met Iggy Pop aan het videocallen waren. Waarover het gesprek ging, kwamen we toen nog niet te weten. We kregen namelijk enkel het einde van het gesprek te zien, waarop ze met een “Ciao” afscheid namen van elkaar. Bij de video stond de boodschap: “Hou dit in de gaten. Binnenkort @IggyPop”, te lezen.

En nu weten we dus waarover het gesprek ging. Måneskin en Iggy Pop komen op vrijdag 6 augustus namelijk met een remix van het nummer I Wanna Be Your Slave van Måneskin. Het nummer verschijnt in de nacht van donderdag op vrijdag om middernacht.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de samenwerking:

Bekijk hier de teaser voor de samenwerking van Måneskin en Iggy Pop:

Bekijk hier nog eens de sexy videoclip van I Wanna Be Your Slave:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…