Left Right
scrollTop top

Måneskin lost stomende videoclip voor ‘I Wanna Be Your Slave’


Maneskin i wanna be your slave
© YouTube Måneskin Official

De Italiaanse band Måneskin heeft de videoclip voor I Wanna Be Your Slave gedropt. En de clip past perfect bij de sexy tekst van het nummer.

Eurovisiewinnaar Måneskin zit niet stil. Tussen het touren door heeft de Italiaanse band tijd gemaakt om een van hun grootste hits, I Wanna Be Your Slave, een clip te geven. En die clip werd, zoals je al van het nummer kon verwachten, behoorlijk stomend.

I Wanna Be Your Slave

Het nummer I Wanna Be Your Slave is te vinden op het album ‘Teatro d’ira – Vol. I’, dat uitkwam op 19 maart 2021. Op datzelfde album is ook hun Zitti E Buoni te vinden, het nummer waarmee de groep het Eurovisiesongfestival won. Oorspronkelijk kreeg I Wanna Be Your Slave geen videoclip, maar door het gigantische succes van het nummer, is die er nu dus wel.

I Wanna Be Your Slave werd na het Eurovisiesongfestival opgepikt op TikTok en groeide daar uit tot een van de populairste nummers op de app. En dat verdiende wel een videoclip. In de clip zijn de vier leden van de groep te zien in verschillende sexy taferelen. Zo zien we Damiano in lingerie, wordt er gelikt en gekust en aan tepelpiercings getrokken. Het is een hele ervaring, maar wel weer helemaal Måneskin.

Bekijk hier de videoclip van I Wanna Be Your Slave van Måneskin:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…