Left Right
scrollTop top

Måneskin teaset samenwerking met Iggy Pop


Måneskin Rome
© Isopix

Komt er binnenkort een samenwerking tussen Måneskin en Iggy Pop? Het heeft er alvast alle schijn van. De Italiaanse rockers deelden namelijk een korte video op hun sociale media van een videocall met het 74-jarige Amerikaanse rockicoon.

Sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival gaat het heel snel voor Måneskin. De Italiaanse rockgroep scoort wereldwijd en maakte ook al snel naam in de Verenigde Staten, iets wat helemaal niet vanzelfsprekend is voor Songfestival-winnaars.

Veel internationale artiesten zoals Skin van Skunk Anansie, Simon Le Bon van Duran Duran, Royal Blood, Franz Ferdinand en Miley Cyrus toonden zich al openlijk als fan van Måneskin. Fans dromen dan ook al langer van een samenwerking met een grote naam en die lijkt er nu dan toch te komen.

Iggy Pop

Måneskin deelde op zijn sociale media namelijk een heel korte video waarop Victoria De Angelis, David Damiano, Ethan Torchio en Thomas Raggi aan het videobellen zijn met Iggy Pop. Het bijschrift van de clip leest “Hou dit in de gaten. Binnenkort @IggyPop”.

Wat tijdens hun videocall besproken is, is voorlopig nog niet bekend. In de clip zien we namelijk enkel hoe er afscheid wordt genomen met een typische Italiaanse “Ciao!“. Officieel is de samenwerking tussen Måneskin en Iggy Pop dus nog niet, al lijkt het wel zeer waarschijnlijk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…