‘Manifest’: Vierde en laatste seizoen krijgt nieuwe trailer en releasedatum voor Netflix

Goed (en minder goed) nieuws voor de fans van Manifest. De Netflixreeks heeft namelijk een officiële releasedatum gekregen voor het eerste deel van het vierde seizoen. Jammer genoeg zal dat seizoen meteen ook het laatste zijn.

Manifest begon ooit als serie onder de vleugels van NBC, maar werd daar na drie seizoenen gecanceld. Gelukkig pikte Netflix de reeks op waardoor er nog één laatste seizoen zal verschijnen op de streamingdienst. Om de fans extra lang te laten genieten, zal seizoen 4 in twee delen gereleaset worden. Deel 1 kan je op Netflix zien vanaf 4 november.

Flight 828

Aangezien het zondag 28 augustus – of 8/28 in de Verenigde Staten – was, heeft Netflix een nieuwe korte teaser van Manifest gelost. De reeks gaat namelijk over de passagiers van Flight 828. Fans van Manifest zullen zich nog herinneren dat seizoen 3 eindigde met meerdere cliffhangers.

Voor wie het allemaal wat vergeten zou zijn, vatten we het nog even samen. Grace (Athena Karkanis), de vrouw van Ben (Josh Dallas) werd vermoord door de onrustige passagier Angelina (Holly Taylor). Zij ontvoerde ook hun baby, Eden, ontvoert. Cal (Jack Messina) verdween dan weer nadat hij de staart van het vliegtuig had aangeraakt. Hij keerde vijf jaar ouder terug (gespeeld door Ty Doran) en zei cryptisch “Ik weet wat ik nu moet doen.”. Daarnaast kregen we ook een snelle glimp van de gezagvoerder van de vlucht wanneer hij weer in de cockpit verschijnt, om enkele seconden later opnieuw te verdwijnen en de overblijfselen van het vliegtuig mee te nemen.

Twee jaar later

“Als je de volgende aflevering aanzet, is het twee jaar later. Niet alleen zit Ben nog steeds diep in de put over het verlies van zijn vrouw, maar je zal je natuurlijk herinneren dat dat slechts de helft van de tragedie was. De andere helft was de ontvoering van zijn dochtertje en tragisch genoeg, twee jaar later, wordt ze nog steeds vermist”, verklapt maker van de serie Jeff Rake aan Netflix.

Ook Cal is na twee jaar nog steeds op zoek naar oplossingen. “Er is daar een soort geheugenverlies, en het zal dit seizoen nodig hebben om het weer in elkaar te zetten. En dat is dan nog maar enkel aan de mythologische kant. Aan de emotionele kant ziet hij eruit alsof hij een volwassene is, maar psychologisch is hij nog steeds een kleine jongen”, besluit Rake.

Bekijk hier de teaser van seizoen 4 van Manifest:

Het eerste deel van seizoen 4 van Manifest verschijnt op 4 november. Zoek je in tussentijd nog iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...