‘Manifest’ seizoen 4 verschijnt later dit jaar op Netflix: Bekijk hier de eerste beelden

Goed nieuws voor de fans van de serie Manifest. Netflix heeft namelijk een maand van release en een sneak peek voor het vierde seizoen gedeeld. Dat deed het tijdens de Geeked Week. Seizoen 4 is het eerste (en laatste) seizoen onder de vleugels van de streamingdienst, nadat het eerder door zender NBC is gecanceld.

Fans van Manifest kunnen al beginnen uitkijken naar november. Want dan komt het eerste deel van seizoen 4 op Netflix. Dat maakte het streamingplatform gisteren bekend. Manifest is een scifiserie die zijn oorsprong kende op de Amerikaanse zender NBC, maar daar vorig jaar is stopgezet. Netflix besliste om de serie nog voor één laatste seizoen over te nemen. De reeks is bij ons nog niet op de streamingdienst te zien, maar daar zou binnenkort verandering in komen. Op dit moment kan je de eerste drie seizoenen op Streamz bekijken.

Manifest

Nadat de serie Manifest vorig jaar werd stopgezet door de zender NBC, verhuisde het naar Netflix. Op het moment dat de eerste drie seizoenen op het streamingplatform verschenen, nam de populariteit enkel nog maar toe. De serie werd in een groot aantal landen de best bekeken titel op dat moment, en Netflix besloot Manifest dus ook een waardig afscheid te geven met een vierde en laatste seizoen. Dat seizoen zou in november van dit jaar uitkomen.

Manifest ging in 2018 in première op de Amerikaanse zender NBC. De serie gaat over een passagiersvliegtuig dat vijf jaar van de radar verdween. Wanneer het vliegtuig landt, komen de passagiers in een volledig nieuwe realiteit terecht. In vijf jaar tijd is de wereld namelijk al enorm veranderd. En daarnaast ging iedereen er ook van uit dat alle reizigers de vlucht niet hadden overleefd.

Seizoen 4

In november zou dus het vierde en laatste seizoen verschijnen. Dat is ook meteen het eerste en laatste seizoen dat door Netflix gemaakt en geproduceerd wordt. Het seizoen zal uit 20 afleveringen bestaan, maar wordt opgedeeld in twee delen. Wanneer het tweede deel verschijnt, is niet bekend.

In de eerste sneak peek van het vierde seizoen is alvast te zien hoe het personage Michaela (Melissa Roxburgh) op zoek gaat naar antwoorden.

Bekijk de eerste sneak peek van Manifest hier:

Bekijk onze lijst van 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...