Nieuwe Netflixserie ‘The Sandman’ krijgt officiële teaser trailer

Netflix heeft de officiële teaser trailer van The Sandman onthuld. De tiendelige serie is gebaseerd op de awardwinnende DC comics geschreven door Neil Gaiman. The Sandman is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

The Sandman is een rijke, mythologische en donkere fantasiereeks. De serie volgt in tien afleveringen de vele avonturen van The Sandman, oftewel Dream. Netflix onthulde ook dat Mark Hamill, bekend van zijn rol als Luke Skywalker in de Star Wars saga, zich bij de cast voegt. Hij zal de stem van het geliefde personage Merv Pumpkinhead inspreken.

Over The Sandman

Het verhaal gaat over Dream (Tom Sturridge), een machtig kosmisch wezen dat al onze dromen beheerst. Wanneer Dream onverwacht gevangen wordt genomen en pas ruim een eeuw later weer vrijkomt, moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt te herstellen. 

De serie werd ontwikkeld door Neil Gaiman. Hij is ook verantwoordelijk voor de stripboeken van The Sandman, waarop de nieuwe Netflixreeks is gebaseerd. Naast Tom Sturridge bestaat de cast verder uit Boyd Holbrook (Narcos), Vivienne Acheampong (The Witches), Patton Oswalt (The Eternals), Gwendoline Christie (Game of Thrones), Charles Dance (Game of Thrones), Jenna Coleman (Doctor Who en Victoria) en Stephen Fry (V for Vendetta en Bones).

Bekijk hier de teaser trailer van The Sandman:

Bekijk hier nog onze lijst met de 50 beste series op Netflix

The Sandman is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...