Mariah Carey krijgt eigen Barbie voor Kerstmis

‘The Queen of Christmas’ Mariah Carey heeft nu ook haar eigen Barbiepop en die is – hoe kan het anders – helemaal in kerstthema. Deze speciale Barbie is nu te koop en wordt ongetwijfeld een echt collector’s item.

Geen Kerstmis zonder Mariah Carey. De zangeres is al jaren een van de gezichten van Kerstmis en jaar na jaar lijkt haar grote All I Want For Christmas uit 1994 nog aan populariteit te winnen. Ook dit jaar staat het nummer alweer overal in de hitlijsten en geeft Mariah Carey het ene optreden na het andere.

Mariah Carey Barbie

Het kon dan ook niet anders of Mariah Carey moest vroeg of laat vereeuwigd worden in een Barbiepop in kerstthema. Die is dan ook eerder vandaag aangekondigd door Mattel en daarmee is Mariah Carey alvast door het dolle heen.

“Het is een unieke droom om mijn eigen Barbie te hebben. Als ik terug zou kunnen gaan en tegen mijn mijn jonge zelf zou kunnen zeggen dat er op een dag een Barbie naar mijn gelijkenis zou zijn, dan zou ze volledig flippen!”, zei Mariah Carey in een verklaring. “Ik hoop dat alle verzamelaars en fans overal ter wereld genieten van de feestdagen en hopelijk zal de Mariah Barbie daar een prachtige aanvulling op zijn.”

De Mariah Carey Barbie draagt een rode nauw aansluitende glitterjurk met een diepe split. Haar kenmerkende krullen, sparkelende accessoires en bijpassende rode hakken maken de look volledig af. De Barbie kost 75 dollar (69 euro), al is het nog niet meteen duidelijk waar en wanneer die in ons land te koop zal zijn.

Mattel
Meer
Lees meer...