Nadège vernietigend over Meilandjes na ontslag: Martien verbijsterd

De Meilandjes hebben Nadège, hun vaste huishoudster, ontslagen. Nadège is misnoegd en schrijft op Facebook dat ze moest vertrekken, omdat ze “niets deed”. Achter de schermen ging het er volgens haar een stuk minder plezierig aan toe dan bij de situaties die we op tv zagen. Oppervader Martien Meiland snapt maar niet waarom Nadège zo naar de familie uithaalt. “Heel naar dat ze dat zegt”, stelt Martien Meiland.

https://www.facebook.com/nadege.coffinet.50/videos/974260176347041/

Huishoudster Nadège, die ook te zien was in de succesvolle realityreeks Chateau Meiland, haalt uit naar haar voormalige werkgevers. Ze beschuldigt de Meilandjes ervan ongevoelig geweest te zijn en zich achter de schermen heel anders gedragen te hebben dan op televisie. “Vandaag, 24 juni, ben ik erg teleurgesteld”, zegt Nadège in een filmpje op Facebook. “Ze laten me terug naar huis gaan en verwijten me dat ik niets deed! Ik zei dat ik deel uitmaakte van hun familie.”

Niet veel later plaatste Nadège een nieuwe video, waarin ze nog feller uithaalt naar de gekste familie van Nederland: “De familie heeft mij niet meer nodig. Het enige positieve is dat ze mijn loon betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt.”

(Familie Meiland klaagt over geldgebrek door coronacrisis: vrees voor faillissement.)

Collecte

Begin juni zette een fan al een inzamelingsactie voor de huishoudster op poten. De fan vreesde al dat Nadège werkloos zou worden als de Meilandjes weer terug naar Nederland verhuizen. Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en zich in Nederland op een nieuw project zouden storten.

(Tweede seizoen van Cash or Trash besteld met Martien Meiland.)

Martien reageert onthutst

SBS

“Ik snap het niet”, zegt vader Martien Meiland aan RTL. “Dat is helemaal niet waar. Het is spijtig om te lezen. Ik heb het ook maar gelezen in de kranten. We hebben haar zelfs nog een parketvloer cadeau gedaan voor haar keuken. Dan kan ze toch niet zeggen dat we niets om haar gaven? Maar ik kan moeilijk elke werknemer op mijn rug meenemen naar Nederland.”

Meiland stelt dat het onmogelijk was om Nadège in Nederland nog in dienst te houden: “Maar ik vind het wel jammer, ja. Dat ze nu zo naar over ons praat.”

Meer
Lees meer...