Left Right
scrollTop top

Marvel Studios’ ‘WandaVision’ en ‘The Falcon and The Winter Soldier’ krijgen releasedatum voor Disney+


WandaVision
© WandaVision

Disney+ liet weten dat WandaVision dit jaar nog in december zal verschijnen. The Falcon and The Winter Soldier zal ergens volgend jaar beschikbaar zijn. Deze twee series zijn onderdeel van de Marvel Studios.

De series zullen verdergaan op de grootschalige franchise. Zo zal The Falcon and The Winter Soldier gaan over de beste vrienden van Steve Rogers (Captain America), Sam Wilson en Bucky Barnes. 

Debuut

Normaal zou The Falcon and The Winter Soldier al op Disney+ te zien zijn vanaf de lancering van het streamingplatform in België. Maar door het coronavirus is de productie enkele maanden stilgelegd.

Nu de serie pas in 2021 zal verschijnen, wordt WandaVision de eerste Marvel-serie op Disney+. De beide Marvel-projecten begonnen hun productie tegelijkerijd, maar bij The Falcon and The Winter Soldier gebeurt een deel van de opnames overzees.

Vervolg

Deze ochtend gaf Disney+ ook de eerste trailer voor WandaVision vrij. Scarlet Witch begint na de dood van Vision in Avengers: Infinity War te vermoeden dat er iets niet klopt. Ze lijkt het ideale leven te lijden, maar ze denkt dat de dingen niet zijn zoals ze lijken. De rol van Scarlet Witch wordt gespeeld door Elizabeth Olsen. Paul Bettany kruipt nog een keer in de huid van Vision.

The Falcon and The Winter Soldier is een vervolg op Avengers: Endgame. Sam Wilson (gespeeld door Anthony Mackie) gaat samenwerken met Bucky Barnes (gespeeld door Sebestian Stan) nadat ze de rol van Captain America verkregen. Ze reizen de wereld rond en komen in allerlei avonturen terecht. Deze belevenissen stellen hun vaardigheden op de proef.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update