Left Right
scrollTop top

Disney+ lost eerste trailer van Marvel-serie ‘WandaVision’


WandaVision
© Disney

WandaVision moet de eerste grote reeks van Marvel worden voor de streamingdienst Disney+. Uit de zojuist geloste trailer blijkt dat we ons mogen verwachten aan een heel surrealistische reeks met vreemde sprongen in de tijd.

Tijdens de Super Bowl begin februari liet Disney ons voor het eerst kennismaken met drie nieuwe Marvel-reeksen die in de maak zijn voor hun streamingdienst Disney+. Het gaat om The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki.

Synopsis

Het coronavirus zorgde ervoor dat de productie van die nieuwe, ambitieuze reeksen wat vertraging opliep. Toch lijkt het niet te lang meer te zullen duren voor de eerste nieuwe Marvel-serie, WandaVision, gelanceerd zal worden.

Tijdens de uitzending van de virtuele Emmy Awards loste Disney namelijk een eerste volledige trailer van WandaVision. De reeks speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe, na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame uit 2019. Daarin zagen we hoe Vision stierf tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War door Thanos. Het is onduidelijk wat hem precies heeft teruggebracht voor de gebeurtenissen van deze reeks.

Cast

Het scenario voor WandaVision is geschreven door Jac Schaeffer. Die was ook verantwoordelijk voor het scenario van de aankomende film Black Window en in het verleden voor onder andere Captain Marvel. Regisseur van dienst is Matt Shakman, die in het verleden afleveringen regisseerde van It’s Always Sunny in Philadelphia, Fargo en Game of Thrones. De hoofdrollen zijn uiteraard voor Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Paul Bettany (Vision).

Wanneer WandaVision precies te zien zal zijn op Disney+ is nog niet geweten. De trailer eindigt met “Coming soon“, maar eerder was er sprake van december van dit jaar.

Bekijk hier de trailer van WandaVision


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update