Met deze dingen steel je deze zomer de show op het strand en aan het zwembad

Ben jij ook al aan het aftellen naar de zomervakantie? Deze 10 hebbedingen gaan je nog harder laten dromen van de zon, het strand en/of het zwembad.

1. Je eigen afstandsbediende drinkbutler-amfibie met waterkanon

Werkt op één 9V-batterij, kan vier pintjes transporteren, heeft een waterkanon aan boord én transformeert met één druk op de knop in een bootje. This is the stuff of dreams. Je kan het hier bestellen.

2. De als sandalen vermomde metaaldetector

Je wil niet bij dag en dauw opstaan om met een rare stofzuiger het strand af te schuimen op zoek naar extra zakgeld? Hier is de oplossing. Verkrijgbaar in twee maten, en werkt op één batterij van 9V. Meer info hier.

3. Deze coole herbruikbare zak voor 3 liter frisse wijn

Deens design dit, van Jakob Wagner. Je kan er drie liter wijn in bewaren plus er is nog ruimte voor een ijs-pack zodat je witte wijn lekker lang fris blijft. Meer info vind je hier.

4. Beach Thingy, het coolste strandstoeltje

Simpeler kan haast niet, makkelijker ook niet. Ontworpen door Larry Laske, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Meer info hier.

5. Deze Transformer graafarm

Handtrux heet dit en het is de graafarm die alle schepjes ten schande maakt. Voor kids en papa’s vanaf 5 jaar. Meer info hier.

6. Deze absurd grote strandbal

De Big Mouth Toys Gigantic 12-Feet Beach Ball is een kleine drie meter hoog als je ‘m hebt opgeblazen. Meer info hier. 

7. De moeder aller koelboxen

De Coleman Ultimate Xtreme 6 is geen koelbox voor doetjes. Volgens de maker houdt hij je bier tot zes dagen koel bij dagtemperaturen van 30 graden, bij testen bleek dat vier dagen te zijn, wat nog meer dan opmerkelijk is. Het ding is ook sterk genoeg om een zombie-apocalyps te overleven, laat staan een festivalzomer. Er kunnen 70 blikjes in en er kan een man van 110 kilo op gaan zitten. Meer info hier.

8. Het alles-in-één kussen

Het ding heet PODillow en wil een oplossing bieden aan twee problemen van de strandganger: comfortabel op je buik liggen zonder nekpijn te krijgen en je smartphone, geld, ipod en wat nog allemaal veilig binnen handbereik houden. Meer info hier.

9. Chill It Bags

De combinatie strand en drank is iets dat je aan Australiërs moet overlaten, wat deze coole Chill It Bags nog maar eens bewijzen. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en maten – van één grote fles tot zes kleine flesjes. Het zakje in de vriezer en hopla. Verkrijgbaar bij ondermeer Amazon.

10. De Sombrilla

De tent die je heel makkelijk kan laten “meereizen met de zon” zodat je niet steeds de palen moet verzetten gedurende de dag. Meer info hier.
Meer
Lees meer...