‘Miljoenenhuizen’: Jeugdvriend van Michael Jackson zoekt luxepand en krijgt daarbij hulp van haar hondje

In Miljoenenhuizen op VTM moet er opnieuw op zoek gegaan worden naar een bijzonder luxepand voor een wel heel opvallende klant. Christina is een jeugdvriendin van Michael Jackson en afkomstig uit Los Angeles. Nu zoekt ze echter iets in Knokke en daarbij zal veel afhangen van hoe haar hondje Lucky zich voelt bij een woonst.

Naast Blind Gekocht en Huizenjagers op Play4, Ons huis/nieuw huis op VRT 1 en Huis Gemaakt op VTM kwam VTM recent met een zoveelste programma over vastgoed op de Vlaamse televisie. In Miljoenenhuizen draait het echter om wel heel bijzondere woonsten. Zoals de naam al doet vermoeden komen hier enkel duurdere panden aan bod.

Immokantoren

Voor het programma strikte de zender dus drie grote kantoren. Het gaat om Cambier De Nil uit Knokke, gespecialiseerd in luxeappartementen met zeezicht en gigantische villa’s in de duinen. Daarnaast volgen we ook Immobiliën Rodenburgh uit Antwerpen, dat vooral op zoek gaat in en rond Brasschaat. Als derde is er ook nog Found & Baker, met kantoren in Brugge, Sint-Martens-Latem en Brussel.

In Miljoenenhuizen zagen we eerder al een unieke loft langs het kanaal in Wijnegem, vlakbij de loft van de Amerikaanse rapper Kanye West. De week daarna volgden we de zoektocht van influencer An-Katrien Casselman, die een woning met méér dan één kledingruimte zocht.

Knokke

Deze keer trekt Miljoenenhuizen naar Knokke. Daar volgen we de zoektocht van Christine, een jeugdvriendin van Michael Jackson, die ooit een Franse versie van I Just Can’t Stop Loving You schreef.

Met de hulp van verkoper Jan Tricot van het vastgoedkantoor Cambier De Nil zoekt Christine na een vertrek uit Los Angeles een woonst in Knokke. “Enkele jaren geleden kocht ze al een appartement bij mij. We hebben daar een leuke zoektocht aan overgehouden en gaan nu weer op zoek. Ik ben heel fier dat iemand zoals Christine mij de kans geeft om een pand voor haar te zoeken en dat ze het idee heeft dat iemand zoals ik haar financiën kan behartigen en mag beleggen”, legt hij uit.

In een preview van Miljoenenhuizen zien we hoe Jan daarbij niet enkel naar de mening van Christine, maar die van haar trouwe viervoeter Lucky zal moeten luisteren.

Bekijk de preview van Miljoenenhuizen hier:

Miljoenenhuizen is elke donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...