‘Money Heist: Korea’ deel 2 krijgt teaser en releasedatum

Money Heist: Korea – Joint Economic Area, de Zuid-Koreaanse versie van La Casa de Papel, komt volgende maand terug. Net zoals bij de Spaanse versie, is het eerste seizoen opgesplitst in twee delen. Het eerste daarvan kregen we te zien in juni en in december volgt deel 2.

Fans van Money Heist: Korea – Joint Economic Area kunnen vanaf vrijdag 9 december kijken naar nieuwe afleveringen van de Zuid-Koreaanse reeks. Daarin zullen we de draad oppikken na de cliffhanger van het eerste deel.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

We kregen eerder al een eerste teaser waaruit bleek dat ook het tweede deel van Money Heist: Korea opnieuw dicht bij het Spaanse verhaal zal blijven. Al maakte het eerste deel natuurlijk ook al duidelijk dat er heel wat extra lagen werden toegevoegd aan het verhaal. Zo spelen de verhoudingen tussen Noord- en Zuid-Korea een belangrijke rol in het programma.

In de nieuwe teaser maken we kennis met een gloednieuw personage, Seoul (Lim Ji-yeon). Zij komt de groep vergezellen tijdens de overval. Seoul is een personage dat niet gebaseerd is op een personage uit La Casa de Papel en krijgt dus een heel nieuwe verhaallijn in de reeks. In de teaser zien we natuurlijk ook heel wat gezichten uit het eerste deel terugkeren, zoals the Professor (Yoo Ji-tae), inspecteur Seon Woo-jin (Kim Yun-jin), Berlin (Park Hae-soo) en Tokyo (Jun Jong-seo). Het tweede deel van Money Heist: Korea – Joint Economic Area bestaat net zoals het eerste uit zes afleveringen, deze zullen allemaal vanaf vrijdag 9 december te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de teaser voor het tweede deel van Money Heist: Korea – Joint Economic Area:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...