‘Money Heist: Korea’ deelt exclusief fragment van deel 2

Money Heist: Korea – Joint Economic Area is vanaf vrijdag terug. Het eerste deel van de Zuid-Koreaanse versie van La Casa de Papel verscheen deze zomer op Netflix. Maar nu is het al tijd voor het vervolg. Om ons volledig warm te maken voor de nieuwe afleveringen, heeft Netflix nu al een exclusief fragment gelost uit het tweede deel.

Het wordt een drukke maand op Netflix waarbij we weer heel wat nieuwe titels mogen verwachten. Money Heist: Korea – Joint Economic Area krijgt namelijk vrijdag al een tweede deel. Daarin zullen we voor het eerst kennismaken met Seoul, het nieuwe personage dat niet voorkwam in de Spaanse versie van de reeks.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2

Net zoals bij La Casa de Papel verschijnt het eerste seizoen van Money Heist: Korea in twee delen. Het eerste daarvan verscheen in juni op Netflix. En nu vrijdag, 9 december, is het tijd voor het vervolg. Dat vervolg zal de draad oppikken na de cliffhanger op het einde van de zesde aflevering waarbij de Noord-Koreaanse inspecteur Cha (Kim Sung-oh) plots aan de deur van The Professor (Yoo Ji-tae) staat. De agent had net ontslag genomen, maar lijkt The Professor dus toch op het spoor te zijn. Ondertussen ontdekt zijn Zuid-Koreaanse ex-collega Seon Woo-jin (Kim Yun-jin) een stukje van de boodschap die de gegijzelde Anne Kim haar wilde geven.

In een exclusief fragment van het tweede deel krijgen we nu een actiescène te zien. Daarin zitten de gegijzelden samen wanneer de speciale diensten hardhandig binnenvallen in de bank. De gijzelnemers doen hun best om ze af te houden, maar het lijkt een onbegonnen werk. Hoe het zal aflopen, is vanaf vrijdag 9 december te zien op Netflix.

Bekijk hier het nieuwe fragment van Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...